Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DS18S20Z

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DS18S20Z

Niisiis..Dallas otsustas saata mulle 2 DS18S20Z näidist : (/me on superhäpi).Pinout on mul teada ja puha.Tahaks nendest 2 nüüd midagi arendada.Üks läheks toa temperatuuri mõõtma ja teine sobiks välitembi mõõtmiseks.Aga nüüd on väike probleem-need termomeetri kivid on nii väiksed et ma ei tea kuidas neid jootagi.Et kas neid termomeetri kive võib ikka 25 Vellemanni jootekolviga joota?Ja kui üks välja läheks siis kas oleks vaja ümber teha mingi kate?Tegu on 8-pin 150mil SOIC tüüpi termomeetritega...

Tee plaat valmis, tinata ilusti ära, siis aja fööniga(mitte juukseföön) soojaks, tõsta kivi pintsetidega plaadile ja puhuriga lase ilusti kinni. Plaadi võid paksu lakikihiga üle teha ja siis näiteks silikooniga veel mõnusalt kokku tõmmata et niiskust ei tuleks.
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

A kui ma joodan sinna kivile kohe 2 juhet kõlge ja liimin ka kuhugile plaadile?

Comment

Mina keevitasin isetehtud Welleriga ja töötab siiamaani akvaariumis. Klaasi see muidugi. Esimesed eksemplarid olid küll viletsad - hakkasid valetama.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X