Vana kola seest ilmus välja selline objekt.Püüan mõistatada kuskohast see pärit oli aga mitte ei tule meelde....2,2 Teraoomi - pole niisama pote...Minul teda vaja ei lähe - kui mõnel huvi on annan niisama ära(Tallinnas).
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Teraoomid
Collapse
X
-
Vs: Teraoomid
Esmalt postitatud maaalune pooltVana kola seest ilmus välja selline objekt.Püüan mõistatada kuskohast see pärit oli aga mitte ei tule meelde....2,2 Teraoomi - pole niisama pote...Minul teda vaja ei lähe - kui mõnel huvi on annan niisama ära(Tallinnas).
Nüüd pilte kahKõik meeldiv tuleb lambist...
-
Esmalt postitatud Shele pooltOn tõenäoline, et mõeldakse tuhat oomi: olen samasugust asja elusalt näinud: traattakisti, noh vaatasin, mõõtsin, mul juhtus 6,8 kilooomi olema, Su oma vist sama?
M.O.T.T.
Sellega võib teema ammendatuks lugeda ning lõpetada.viimati muutis kasutaja maaalune; 07 m 2009, 21:38.Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
Oli kunagi veel 1 imelik ühik: uuF -mikromikrofarad ehk pikofarad. Ise olen näinud mõnedel kõrgepingelistel kondedel. Ja raamatus "Elu täis äikest" räägiti ka just säärasest.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment