Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Teraoomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teraoomid

Vana kola seest ilmus välja selline objekt.Püüan mõistatada kuskohast see pärit oli aga mitte ei tule meelde....2,2 Teraoomi - pole niisama pote...Minul teda vaja ei lähe - kui mõnel huvi on annan niisama ära(Tallinnas).
    viimati muutis kasutaja maaalune; 07 m 2009, 18:40.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Vs: Teraoomid

Esmalt postitatud maaalune poolt
    Vana kola seest ilmus välja selline objekt.Püüan mõistatada kuskohast see pärit oli aga mitte ei tule meelde....2,2 Teraoomi - pole niisama pote...Minul teda vaja ei lähe - kui mõnel huvi on annan niisama ära(Tallinnas).
    Pagan - unustasin enne lingi lisada
    Nüüd pilte kah

Comment

On tõenäoline, et mõeldakse tuhat oomi: olen samasugust asja elusalt näinud: traattakisti, noh vaatasin, mõõtsin, mul juhtus 6,8 kilooomi olema, Su oma vist sama?

Comment

No aga mis tester/oommeter ütleb ca 10koomi piirkonnaga mõõtes?

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
          On tõenäoline, et mõeldakse tuhat oomi: olen samasugust asja elusalt näinud: traattakisti, noh vaatasin, mõõtsin, mul juhtus 6,8 kilooomi olema, Su oma vist sama?
          Täpselt nii ongi - FLUKE 26 III TRUE RMS näitas 2,176kOm ehk siis ümardatult 2,2kOM ehk siis 2,2 Tuhat oomi.Kuna mul leidmise hetkel puudus mõõtevahend siis tegin fotod ja oletasin... .Muidugi vähe eksitav ja ebaharilik tähistusviis.Ja tõepoolest traatakisti - millel muidugi omad plussid ja miinused.

M.O.T.T.

Sellega võib teema ammendatuks lugeda ning lõpetada.
          viimati muutis kasutaja maaalune; 07 m 2009, 21:38.

Comment

See on saksa täpsus!
            Suur T täht tähendab saksa keeles tuhandeid (tausend).

Comment

Oli kunagi veel 1 imelik ühik: uuF -mikromikrofarad ehk pikofarad. Ise olen näinud mõnedel kõrgepingelistel kondedel. Ja raamatus "Elu täis äikest" räägiti ka just säärasest.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Idasakslastel oli kasutuses ka mmf ehk siis millimillifarad=1uf(10-3 x 10-3=10-6)

Esmalt postitatud saformo poolt
                See on saksa täpsus!
                Suur T täht tähendab saksa keeles tuhandeid (tausend). Eile 21:31
                Pigem oleks täpsem 2200 oomi

Comment

Working...
                X