Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti toiteplokid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti toiteplokid.

Üks küsimus. Kas keegi teab kus kohalt saab tõmmata toiteblokkide ja ka teiste seadmete skeeme ja andmeid mõistliku tasu eest? Lihtsam on maksta kui ise interneti avarustest see õiget infot sisaldav koht üles leida.

Comment

Esmalt postitatud mats13 poolt
      Üks küsimus. Kas keegi teab kus kohalt saab tõmmata toiteblokkide ja ka teiste seadmete skeeme ja andmeid mõistliku tasu eest? Lihtsam on maksta kui ise interneti avarustest see õiget infot sisaldav koht üles leida.
      No üks kasulik Lingikogu on foorumis: Skeemid
      Kas sul sellest abi on ei tea aga sealt vaadata võid ju ikka...
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Sul on ju toiteka peal kirjad olemas. Tootja kodulehelt peaksid service manualid saada olema(ja täiesti tasuta). Ja kui mitte, siis mina usun, kümmekond minutit googles on kasulikum, kui osta

Comment

Esmalt postitatud saqix poolt
          Sul on ju toiteka peal kirjad olemas. Tootja kodulehelt peaksid service manualid saada olema(ja täiesti tasuta). Ja kui mitte, siis mina usun, kümmekond minutit googles on kasulikum, kui osta
          Sellist asja kuulen mina küll esimest korda, et mingi seadme tootja kodulehel on SERVICE manuaalid olemas, kasutaja juhendeid võid veel saada. Googeldamisega on ka nii, et...mõnda on ja paljusi pole. See ju omaette ära, maksad ja saad service manuali (muidugi kui õnneks läheb).

Sorry, et OT.

Comment

OT: Aasta tagasi sai ostetud ~8k Philips LCD teler. Imestama pani et sellega tuli kaasa paberkujul, suureks lahti käiv skeemijoonis, iga transistor kenasti peal.

Comment

Working...
            X