Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Välisireeni ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Välisireeni ühendamine

Ostsin välisireeni MR100, kasutusjuhend: http://www.bkgrupe.lt/uploads/docs/S...20%28En%29.pdf
    Valveseade on spectra sp6000. http://www.paradox.com/Products/default.asp?PID=49

Ma lootsin, et viin lihtsalt valveseadme emaplaadilt sireeni alt + ja - välisireeni, aga tundub et nii lihtne see ikka ei ole.
    Oskab keegi aidata kuidas ma juhtmed peaksin ühendama. Kuidagi läbi relee?

Vs: välisireeni ühendamine

GND- aux-
    Vdd- aux+
    aux siis samast kust andurite toide.
    S ja L kokku ja BELL-
    jumperid PS+ ja S- / PL+ ja L-
    Tamperi (SAB) võid ühendada mingi tsooni alla et sireeni kangutamine häire tekitaks, see sireen peaks ise ka karjuma kui kaan lahti või toide keskusest puudu.

Comment

Esmalt postitatud kl poolt
      GND- aux-
      Vdd- aux+
      aux siis samast kust andurite toide.
      S ja L kokku ja BELL-
      jumperid PS+ ja S- / PL+ ja L-
      Tamperi (SAB) võid ühendada mingi tsooni alla et sireeni kangutamine häire tekitaks, see sireen peaks ise ka karjuma kui kaan lahti või toide keskusest puudu.
      Ühendasin nagu kirjas sireeni emaplaadiga ära. Kuid millegipärast sellisel ühendamisel sireen on alarmis ja kisendab. Kas kui ma tamperit ei kasuta, siis peaksin sellele ikka takisti peale panema. Mul ei ole vaja sireeni mõne tsooniga ühendada, kuna nagunii keegi ei ulata seda näppima.

Comment

Ehk saad siit mõne mõtte:
        http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ghlight=sireen
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Lihtsamat välissireeni on raske leida. Kui jumperid on näiteks PS+ ja S+ siis peabki kisama. Või kui oled S ja L ühendanud BELL+. BELL+ nimelt koguaeg pinge, lülitakse ainult BELL-. Või kui paned käivituseks toiteotsad peale ja pärast ära võtad, siis ka jääbki sireen kisama. Kui SAB otsad ei ole tsooni alla ühendatud siis ei tähenda takistite lisamine või ära võtmine midagi.

Comment

huvitav, t nüüd töötab kl kirjeldatud ühendus hästi ja sireen kisab kui alarm on ainult.
            Testisin vana esprit 738'ga ja sellega millegipärast ei saanud tööle, spectraga sai kohe.

Comment

Pilti saaks plaadist?
              Korralik foto.

Comment

milleks siis veel see aku?
                kui pahalane sireeni juhtme läbi lõikab hakkab sireen karjuma.

ühenda pm. nii, pidev toide peal, kui bell- lahti lastakse hakkab karjuma
                Lisatud failid
                viimati muutis kasutaja Scott; 19 m 2022, 10:38. Põhjus: 2 kokku

Comment

Working...
                X