Terw...mul selline kysimus, et mitme voldi pealt peab strobo tuubi käima lykkama?!?tuhandetes voltides?!? Tuub on tavalise vene fotoka oma...räägitakse ,et Tevalos pidi mingi paarikümne raha eest saama?!?!?!! 8)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Strobo
Collapse
X
-
Oli jah 300 voltsi aga süüdatakse lahendus tõesti kõrgepingega, kümmekond kilovoltsi vist, täpset väärtust ei tea. Arvatavasti sobib selleks auto süütepool. Kui just vana välgu vastavat vedru kätte ei saa.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
ma siin just tsekkisin, et oomipoes www.opood.ee on müügil mingi 3 sottiga mingi konstruktor millest saab strobo ehitada ja sellel konstruktoril on spets pirn olemas.
Comment
-
Ma tegin vähe kallima varjandi, kahefunktsionaalse. Asi töötab nagu kelluke. Vilgub ise (sagedust saab muuta) ja plõksib vastavalt voolu katkestusele (vool sees, ei tee midagi, lülitad voolu välja ja teeb vilgatuse). Tegin väiksed arvutused ja tõdesin, et ise sama asi kokku panna tuleb kõva 20-30 eeku odavam. (Kas on mõtet selle raha eest hakkata platesid kõrvetama ja muud keemiat tegema.
Kui keegi on huvitatud võin kaasas oleva juppide kirjelduse ja skeemi teile mailida.
Comment
Comment