Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LED-ide ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: LED-ide ühendamine

On veel variant-c ka,ei peagi surema. Vuugivärk võib isegi suht omapärane välja näha.
    otsija

Comment

Kui nüüd algse küsimuse juurde tagasi pöörduda...
      Nokia vms. mobla laadija pole vist parim mõte, tal on sees impulssmuundi ja nagu KaruTEC seletas, võib teoreetiliselt juhtuda küll. Arvestades kilide säästuehitamist siis ehk on tõenäosus 0-st erinev küll. Ma kasutaks traditsioonilist eraldustrafot kus mähised on eraldi sektsioonidel mitte üksteise peal. Selliseid peaks poest saama küll ja on kohe hulka kuivam ja roosam tunne....
      Trafo pinge alaldad ja saadad LEDidele. Ilmselt on mõistlik igale LEDile oma eeltakisti panna. 2. võimalus oleks järjestikühendus aga siis on kohe pime ka kui ükski LED üles ütleb. Ja küll nad ütlevad, see on vaid (suht lühikese) aja küsimus.
      Niiviisi saam kuskil 5V toitepingeks kogu kremplile mis kedagi ei tapa. Ja eeldusel et trafo on asjalik, ei teki ka võimalust võrgu faasiga kokku puutuda (see oleks tõesti tappev!).
      Nii et anna aga tuld ja näita töö tulemustest pilte ka.

PS. Nii igaks juhuks...kõik märjas ruumis olev võiks saada toite üle rikkevoolu kaitse. Keegi ei tea kunagi....
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

pole küll seesama aga kõik muu on sama , selle järgi tegin ise ka
        Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

No aga teoreetiliselt peaks see nagu hullem riist olema kui minu vann http://www.busytrade.com/common/imag...200&y=200&jpg=
          otsene kokkupuude veega , või mis

Comment

Esmalt postitatud irc81032 poolt
            No aga teoreetiliselt peaks see nagu hullem riist olema kui minu vann http://www.busytrade.com/common/imag...200&y=200&jpg=
            otsene kokkupuude veega , või mis
            seal sees on suure tõenäosusega patarei

Comment

Re: Vs: LED-ide ühendamine

Esmalt postitatud tazavi poolt
              seal sees on suure tõenäosusega patarei
              Või väike dünamo moodi asi? Voolav vesi paneb mingi tiiviku pöörlema ja see siis keerutab mingit väikest generaatorit?

Lihtsalt väike mõttevälgatus

Comment

Kes teab . neid on veel ,mingid värvimuutvad kraanid on ka . mul vedeleb kapis üks kraan mis vunkab 12 v pealt trahfoga , paned käed alla siis hakkab vesi voolama ,korjad käpad alt ära läheb kinni

Comment

. ja mingit tsaariaegset pesumasinat mullivanniga võrrelda pole siin ka mõtet.nagu näha siis (targad) ei tea ikka veel kuhu ma need panin. ja muidugi pakub nalja kui säde pritsib(mida veel).Tundub et paljud ei tea mullivanni ehitusest sittagi. Täpselt selline tunne jääb et paljud pole elus üldse midagi niiöela ohtliku teinud aga tegelikult kõigesuuremad mölisejad ongi alati ka kõige suuremad käkkmasterid.Inimene õpib oma vigadest ja kui perse läheb teen uuesti
                  Suured sõnad . Mida kukk kired? Kes siin tsaariaegsest pesumasinast rääkinud on?
                  Oma mullivanni võid omale pe..e pista, oma solgi sees ligunevad ainult matsid, onju, see sa ju oled ka. Eesti mees on läbi aegade olnud saunamees, mitte solgis liguneja . Ma usun, et sa ei tea enamuses elektri asjadest ise si...gi. Siin "paljude" hulgas on elektrialaselt ka neid kes sulle pika puuga une pealt ära teevad, isegi siis kui nad on pilves.

Ma vaatan, et sul oleks mõistlik end väheke harida, krt, oma kooliajast mäletan, et elementaarse kirjaoskuse, kõvasti parema kui see mida sina siin demonstreerid, sain mina ikka juba põhikoolis. Kõigepealt soovitan sul minna vähemalt oma emakeel selgeks õppida ja siis ei teeks paha isegi kusagil suvalises elektriala sissejuhatusena käsitlevas kutsekas natuke sidida...usu, see avardab sinu "teadmisi" kohe drastiliselt.

Igaljuhul kõik siin teemas on lollid, sina üksi oled...tegija ???

----------------------------------------------------------------------------
                  Moderaatorid?, ennegi näinud igasugu võimaluste arutelusid, vältimaks igasugu elektri ja elektroonikateema pilastajate eksimist siia foorumeisse, oleks palve, et vähemalt oma emakeele elementaarne oskus oleks nõutav registreerumisel, ehk saaks juba miskit ette võtta? N.ö. väike eksam teadmistega elektroonikast ja ka elementaarne kirjaoskuse kontroll???
                  -superradical-

Comment

Netis kaevates on jah paljudel see niiöelda dünamo süsteem . kaval asi jälle

Comment

radiotehnika35. keri sauna ja Ime muna

Comment

radiotehnika35. Ja sa ahv pea klapp koos ex .mina pole sind siin solvama kukkunud.

Comment

radiotehnika35. Ja sa ahv .mina pole sind siin solvama kukkunud.
                          .

Lase aga edasi, ma rohkem ei sekku, igaljuhul näha on, et haridustase on korralik .
                          -superradical-

Comment

Tore oleks jah. Eks lähen harin siis ennast natuke

Comment

Lõpp läks juba kuidagi lahjaks.

Comment

Paneb ennastki naerma kogu see teema

Comment

Working...
                                X