Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LED-ide ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: LED-ide ühendamine

W@ldurile. Kui iga loll oskab lede ühendada siis ma järelikult ei ole loll, ma ju ei oska ühendada.Aga uuesti siis . Nokia kobakas on vannitoast väljas, led-id ja nende juhtmed ei puutu veega kokku,Rikkevoolu kaitse ka olemas.Tehke siis lühidalt selgeks kuidas see nagu ohtlik on?. ja A.R-ile. lastele pidid tõesti vilkuvad asjad meeldima jah .mina tahtsin lihtsalt natuke valgust saada.
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

See töökorras trafo 3,7V ei teeks tõesti kellelegi midagi.Aga asja point on selles,et kui trafo saab niiskust või mähised totaalselt seal kokku sulavad,siis võib minna nõnda õnnetult,et seesama primaarmähisel olev 230V jõuab ka sekundaarmähisel olevale 3,7V mähisele.Kui see peaks juhtuma ja sa parasjagu vees mõnuled,siis ega enam sa sealt välja ei roni.Kui pinge all olevast juhtmejupist,mis pihku on jäänud saad veel üsna reaalselt vabaneda,siis vees olles pead kannatama ja lootma,et keegi kõrgemal annaks veel ühe võimaluse...
      otsija

Comment

Vot aga selles ongi asi et isegi kui jõuab, siis vette ei satu see kohe kuidagi kuna ledi-d ja juhtmed on kõik veetud vanni alt . ja kõik on kinnine ,sinna ei satu kuidagi mingit vett. Sellest saan isegi aru et võib juhtuda nii nagu sa räägid .Aga Led-id ja juhtmed ei ole kuidagi veega kokkupuutes. paljud arvavad et puurisin vanni augud ja panin pirni sisse särama. tegelikult on vanni välimine kate mille sees led-id on .ja isegi kui vesi üle voolab siis see kogus silikooni millega nad seal kinni on ei lase küll mingit vett läbi. ja trahvo panin ka kuiva kohta .

Comment

Moblalaadija sisendtrans annab otsad, sulatab trafo kokku ja üks ots satub toitefaasi. Ja ongi su ledidel võrgupotensiaal peal.

Comment

Mina olen loll. Karu on loll. Otsija on loll. A.R on loll. Kindlasti on neid veel ja veel. Õnneks on üks, kes pole.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Ja siis ledid lähevad ok las lähvad . aga veega ei puutu ikka kuidagi kokku.
              Ja w@ldur ise sa kirjutasid et teised on lollid kui sellise väitega välja tulid.
              Sorri, aga iga loll oskab laadjale sappa valgusdioode laduda.
              kui mina ei oska siis oleks tore kui kohe ei arvaks et ma mingi debiil olen ja asjast üldse midagi ei jaga, ja seda pole ka nagu öeld et ma ei oska . küsisin nagu midagi muud
              Ärge kohe arvake et igaüks kes midagi natuke küsib siis on kohe debiil. Kui vaja möliseda siis seda võiks õues teha , keegi kindlasti aitab mölisemise kihku rahustada

Comment

Teema esimest posti lugedes, selgub, et küsiti, kuidas LED-e ühendada. Elektriohutusalased soovitused on loomulikult teretulnud, kuid siiski teemast mööda. Üldiselt, kui inimene tahab midagi saada, siis ta saab ka selle.
                Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                  keegi kõrgemal annaks veel ühe võimaluse...

Oh ei, ehk ei aja siinsetes foorumites mingit pseudopläma?

Meenus üks lugu, u. 10a tagasi oli kodus kasutusel vana pesumasin mida oli juba pääääris pikka aega kasutatud, arvestades selle spartalikku ülesehitus, see toimis suurepäraselt kuni hetkeni mil üks eralduskondekas (ilmselt loomulikust elutsüklist ja suht karmides tingimustes töötamisest) saba andis- esialgu tundus tattninadele maru lõbus selle masina kerest kerge särakas saada aga kui oleks seal masinas sees olnud, ülepeakaela märg, ei tea kas siis olnuks kah? Kas olekski sellest kirjutamas ?

See silikooniasi on ka suht kahtlane asi, ei viitsi pikalt seletada, eks otsing aitab (eriti asjakohane on see siis kui kasutasid mingit sanitaarsilikooni, äädikhappepõhist).
                  Kummaline see, et mitukümmend posti on seletatud, aru ikka ei saa...mis meil küll toimub? Mingitki haridust inimestel pole?
                  -superradical-

Comment

irc81032.
                    Äkki jagad pilte tehtud tööst? Äkki siis rahunetakse maha.

Kui on võimalus teha muidugi.

Comment

Kohe kui ära plaadin põranda tulevad ka pildid . ja mingit tsaariaegset pesumasinat mullivanniga võrrelda pole siin ka mõtet.nagu näha siis (targad) ei tea ikka veel kuhu ma need panin. ja muidugi pakub nalja kui säde pritsib(mida veel).Tundub et paljud ei tea mullivanni ehitusest sittagi. Täpselt selline tunne jääb et paljud pole elus üldse midagi niiöela ohtliku teinud aga tegelikult kõigesuuremad mölisejad ongi alati ka kõige suuremad käkkmasterid.Inimene õpib oma vigadest ja kui perse läheb teen uuesti

Comment

Anname tohmanitele veel mõlisemise põhjust. led läheb ka põranda plaadi vuugi ristumiskohtadesse. Andke aga minna

Comment

Kohe kui ära plaadin põranda tulevad ka pildid . ja mingit tsaariaegset pesumasinat mullivanniga võrrelda pole siin ka mõtet.nagu näha siis (targad) ei tea ikka veel kuhu ma need panin. ja muidugi pakub nalja kui säde pritsib(mida veel).Tundub et paljud ei tea mullivanni ehitusest sittagi. Täpselt selline tunne jääb et paljud pole elus üldse midagi niiöela ohtliku teinud aga tegelikult kõigesuuremad mölisejad ongi alati ka kõige suuremad käkkmasterid.Inimene õpib oma vigadest ja kui perse läheb teen uuesti
                          Kuldsed sõnad
                          Erilahendused.
                          PS või mail.

Comment

Jah on kuldsed sõnad . vähemalt ei istu nurgas ja soju omaetee mis oleks kui.... sa w@ldur vist selle aja inimene kus püssirohtu peeti nõiduseks. kõik ei pea olema alati sitt ja paha .kui arvata et midagi läheb peese siis ei tasu ju üldse midagi teha

Comment

Peaaegu surm ei muuda midagi, surm muudab kõik.
                              Condemn the hive.

Comment

enne suren kodus kui et mingi debiil mulle jookis peaga tänaval otsa sõidb

Comment

Working...
                                X