Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Turvaline kodu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Turvaline kodu

Elan korteris, esimesel korrusel. umbes 40 ruutu
    mis oleks peamised turvateenused, mis peaks võtma ja kas on veel mingeid ideid, kuidas kodu turvalisemaks muuta?

akendel trelle ei ole ja ei taha ka.. samas head plastikaknad ees. st peaks olema turvalised.

Vs: Turvaline kodu

Kahjuks avatakse plastikaknad ainult ühe augu puurimisega õigesse kohta, niiet...
    päike, õhk ja ...

Comment

Ee..tead omast käest või lihtsalt tead?

Ja mis siis oleks õiged variandid, et varas sisse ei pääseks?

Comment

Seda rääkis kunagi kripo ametnik kui minu garaazi oli sisse murtud läbi plastakna. Signade komponendid ei ole tänapäeval üle mõistuse kallid.
        Tee hinnapäring firmadesse, kes müüvad ja paigaldavad. Masu ajal võid saada päris häid pakkumisi.
        päike, õhk ja ...

Comment

Alustaks metalluksest ja ukselukust, mida pole võimalik seestpoolt avada.
          Kui pätt aknast sisse saab, siis ta koos telekaga aknast eriti välja ei lähe.
          Aknale on ka võimalik paigaldada lisa riivi ja turva polte.

Aknalaual kasvata kaktuseid

Comment

Aknad avanevad sissepoole, aknalauale panna kolisevaid esemeid, mis saavad maha kukkuda, ja naabriteks seniilsed ja paranoilised inimesed, oleks hea kooslus.

Aga kui vargakindlaks kodu muuta ei saa, siis võib ka potensiaalsete murdvargate kiiremaks tabamiseks panna üles valvekaamera, ja see ei lähe midagi maksma kui kasutad veebikaamerat, mis võibolla kuskil vedeleb ja kui ei taha head arvutit valvama jätta siis vana arvutikast, mida tänapäeval paljudelt niisama saab, sobib selleks hästi, sinna juurde saab tasuta tarkvara, ja ongi liikumisele reageeriv kaamera olemas, mis jäädvustab vajaliku kraami kõvakettale ja/või vaatad salvestatud ja live materjali teises maailmaotsas läbi interneti.
            Tavaliselt on varguste taga tuttavad (võibolla ka ebausaldusväärsed sõbrad), inimesed kes on juhtslikult kodu-uksest saanud sisse vaadata, võõrad kes on käinud sinu kodus peol jne. Olen kindel et vargad ei tee enne vargust üki-kaki-kommi-nommi vaid nad peavad teadma kellelt-mida varastada, selleks peavad nad sinu kodu ka avalikult jälgida saama, seega hiljem kaamera pildilt võib leida ka tuttava näo, välja arvatud juhul kui elad esimesel korrusel, kahtlases rajoonis ja vehid oma uute, kallite, ja müüdavate esemetega akna juures.

Kõige turvalisem oleks varjata seda, mis varastele meeldib. Aga tänapäeval ei tohiks olla probleem ka ise oma turvasüsteem üles panna, akendele-ustele mingid lülitid mis avamisele reageerivad. Need lülitid ühendada mingi kisava asjaga või mingi interfeissi abil arvutiga, mis jällegi saab sissetungimisest kohe märku anda, sellisel juhul oleks hea kui arvutil on ups või on see läpakas akuga, et varas ei saaks voolukatkestusega tasuta sissepääsu.
            Võibolla ajan ma ka loba, sest ma pole kursis päris turvasüsteemide hindadega, äkki on need tõest piisavalt odavalt, et pole vaja vaeva näha.
            Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Sulle võiks piisata lihtsast GSM robotist ja paarist andurist. Akna taha sireen võimalikult raskesti ligipääsetavasse kohta, kuid et naabrid kindlasti kuuleks. Valvestamine/valvest maha võtmine vastavalt soovile puldist, koodpaneel või võtmega lüliti näiteks. Kõiki sündmusi saab panna 4-le numbrile raporteerima pluss/või turvafirma pult.

Comment

mnjaa. päris head mötted. muidu mismoodi see robotite asi käib? ma ise olen üsna häda selle koha pealt, muidu vats oleks ammu korteril igas urus ja avauses mõni vimka vargale

Comment

Working...
                X