Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sobiv asendus 2sk2837 transistorile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sobiv asendus 2sk2837 transistorile?

Tere,

uuriks, kas keegi oskab soovitada eesti kaubandusvõrgust sobivat asendust mosfetile 2sk2837? tea, kas IRFP460 võiks selleks sobida? asi selles, et originaalne transistor on tootmisest maas ja hiinas pakutakse (mingi 4 euri per tükk), aga transa ja muud kulud on umbes 1000 eek. Natuke palju, kuna vajadus oleks 4-10 tk (ühel keevitusel põles vähemalt 4 tk maha, aga arvatavasti tuleks terve komplekt neid ära vahetada, et võimendustegurid sarnased oleks)

taavi

Vs: sobiv asendus 2sk2837 transistorile?

Kuidagi jõle kirves post, ei tahaks uskuda. Kullerteenused ka odavamad. Aga ebay's on näiteks saada. Lisaks digikey' nimekirjas ka asi olemas, võid uurida.

Comment

tänud vastuse eest. Post on röögatult kallis jah, aga asi on miinimumhinnas vms. Igatahes sellise pakkumise otsa komistasin. aga kuidas on digiKeyst postimaksuga kogemused? olen kuulnud et kallis, aga hetkel kiirpilgul tundub olema 30 dollari kanti postimaks (noh, kõigeodavam just pole, aga vajadusel elab üle).

Samas, äkki leiab keegi asendusi f30u60dn väljakale kah (sedagi digikeys on pakkuda, aga just see postimaksu teema..) kuna leidsin et peotäis selliseidki on maha põlenud. 30 amprit ja 600 volti. Päris aukartust äratav klots.

Comment

Mul on mõned hiinakate resellerite kontaktid, olen korduvalt träni tellinud. Otseselt miinimum kogust tavaliselt pole, post kuskil 30-35USD. Võin hinda ka uurida, kui huvi on.

Comment

kui palju tüli ei tee, võiksid uurida ise uurin ebayst jne ise kah veel.

Comment

Working...
          X