Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Elutähtis see filter ei ole, mul masin ilma selleta pikka aega olnud, kuna millegipärast ainult minu läpakas, ükskõik mis laadijaga, suudab laadija maandusega ja muu audiotehnika maandusega konflikti sattudes vastikut müra tehitada, siis laadija seest pidin ka maandusklemmi kahjutuks tegema. Viga esines ainult siin tipi ühikas (toanaabril pole probleemi), eks see ole ka müra täis.
Ise olen ka erinevaid pistikuid parandanud nii et originaal osa ikka alles jääks ja et rõvedat juhtmeühendus kohta keset juhet ei jääks. Ma olen selleks kas noa või ziletiga lõiganud sisse lõhe, kus see kest algupäraselt kokku sulatatud, sealt välja kookinud selle pistiku, juhtmed külge jootnud ja vanasse korpusesse tagasi, muidu kinni pand super liimiga, aga see painduv osa peab ikka kumja liimiga kinnitama, muidu kui juhe kohe jäika keskkonda läheb siis murdub sealt uuesti ära. Siiani on need veel töödanud.
Kuid kui läpakast rääkida, siis ma sain juba sellise laadijaga, millel oli see filter ja otsik ära lõigatud ning kolmekroonine pistik asemel, kuna akut ka pole, siis selle pistiku loksutamine katkestab kõik kohe ära, jube vastik, kuid kui selle peale mõelda siis on mul üks õige pistik ka sahtlis, millel seda rüüd ei ole, kuid see on kindlasti stabiilsem, peaks ära vahetama
Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Juhtus sama asi, et kohe adapteri juurest juhe ei andnud väga häsi ühendust. Võtsin küll lahti ja karbi, lõikasin juhtmel jupi vahelt, puhastasin otsa ära ja tinutasin uuesti külge. Tulemus oli see, et ikka ei töödanud. Seega avastasin et oma aega, närvikulusid säästa tuleks uus osta. Pood oli vist ML arvutid. Võtsin vana laadija kaasa, ja sain õige võimuse ja otsikuga uue. Maksis 250 eegu kanti. EBAY-st tellimisel on alati see rist, et kuna ei suhtle müüjaga näest näkku, siis ei tarvitse sul sellest tehingust miskit head välja tulla. Tõsi võib ka õnnestuda.
Juhtus sama asi, et kohe adapteri juurest juhe ei andnud väga häsi ühendust. Võtsin küll lahti ja karbi, lõikasin juhtmel jupi vahelt, puhastasin otsa ära ja tinutasin uuesti külge. Tulemus oli see, et ikka ei töödanud...
Ju siis viga ikkagi teisel pool juhet, ma poleks nii ruttu alla andnud, üleüldse minu närv puhkab kui ma endal taolisi asju parandan, sest siis on teadmine, et sain hakkama, ei kulutanud raha ja ei jätnud katkisi ja poolikuid asju vedelema jne
Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Too see julla tartu.Teeme ära ja ei pea uut ostma.Kui tahad võid ka uue osta aga vana võiks ka korda teha siis on teine varuks kui üks otsad annab,Kui huvi siis vasta privasse.
sain oma otsa korda, tinutuskolb püsis käes küll ja töötab samahästi nagu uus,jootsin juhtmed uuesti originaalotsiku külge,peale kuumakahanev rüüz ja jäi väga hea.
Comment