Tervist, praegu jaman siin sellega et saaks mobiili mikrofoni kasutada skype jaoks, kuna neid moblajuppe on veel küll, siis tahtsin ühe mikri panna läpakale. Olen kindel et mobiili mikrofonid on tavalised elektreedid, seega ei tohiks ju probleem olla, ühe raadio seest võetud elektreedi ühendamisega sain hakkama, ja töötab, aga nüüd mobiili mikritega ei saa kuidagi õiget heli kätte, raginad praginad, undamised ja põrinad jms on olemas. Kuna mikrofoni pistik on sama nagu klapi pistik ning pesa sama, siis on kas üks neist klemmidest teisega kokku ühendatud või kasutusest väljas, sest mikril ju kaks klemmi. Pole kindel kas võisin eksida mikrofonide tüübi suhtes ja pistiku klemmidega, aga see elektreet mis toimima hakkas on kodus ja seda ei saa uurida veel.
Enda läpakal on mikker olemas, aga vaja õele midagi aretada. midagi sellist et see sama stereo pistik (3 eegune), mis sinna läpaka mikri sisendisse läheks, selle sama pistiku sisse panna juba see elektreet, et mingit juhtmejama poleks ja ette ei jääks, ning vajadusel saaks teiste läpakate sisse torgata, selle mikriga pistiku.
Kui olen mikrofoni valikul rangelt eksinud, siis öelge kohe, siis pean hakkama kuskilt odavat ja väikest elektreeti otsima, kuid praegu stereo kaabliga olen kolme juhtme vahel igat varianti proovinud ja ei saa toimima ja olen mitut mikrofoni proovinud, võibolla on need kõik katkised olnud, aga võibolla olen kogu asjast valesti aru saanud, et targemaks saada, ma siia pöördungi.
Enda läpakal on mikker olemas, aga vaja õele midagi aretada. midagi sellist et see sama stereo pistik (3 eegune), mis sinna läpaka mikri sisendisse läheks, selle sama pistiku sisse panna juba see elektreet, et mingit juhtmejama poleks ja ette ei jääks, ning vajadusel saaks teiste läpakate sisse torgata, selle mikriga pistiku.
Kui olen mikrofoni valikul rangelt eksinud, siis öelge kohe, siis pean hakkama kuskilt odavat ja väikest elektreeti otsima, kuid praegu stereo kaabliga olen kolme juhtme vahel igat varianti proovinud ja ei saa toimima ja olen mitut mikrofoni proovinud, võibolla on need kõik katkised olnud, aga võibolla olen kogu asjast valesti aru saanud, et targemaks saada, ma siia pöördungi.
Comment