Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Päikesepatareilt voolu saav kondekas....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Päikesepatareilt voolu saav kondekas....

Küsiks nõu, et kuidas ehitada sellist süsteemi, et kondensaator laeks end väikeselt päikesepaneelilt ja teatud energjat kogunud olles vallandaks selle korraga.... tahakski just aimu saada, sellest kuidas teha seda vallandamise süsteemi?

Siin üks näide veidike keerulisemast vidinast... aga vahva jupp minu meelest http://www.geocities.com/SouthBeach/6897/p.../photovore.html

aga kas saab neid fototakisteid kuidagi mikrofonidega näiteks asendada, et liigub heli suunas :
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Neid solarbotics või BEAM skeeme on netis sitaks, üks oli mingi ühe transi FLED-i ja paari takistiga kõigest. Kondekas on loomulikult kah. Ühesõnaga otsi BEAM ja solarbotics jms asju. Ma olen ise kõikidest oma bookmarkides alles ilma jäänud nii et mul on kah kõik läinud.

Comment

Mikrofone saab muidugi skeemi panna kuid asi läheb tiba keerukamaks. Kuna mikri signaal on nõrk, tuleb panna võim (1 op-amp). Ilmselt mingi integraator ka et väga perutama ei hakkaks.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X