Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kondensaatori nominaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kondensaatori nominaal

Tere. Mul on akuga LED lamp laadimisega otse võrgust. Viimasel ajal hakkas laadimise ajal asjast kostma kahtlast sirinat. Kiskusin lahti ja häält teeb ballast kondensaator. Vahetaks ära, aga probleem: ei tea nominaali. Kondeka peal on kiri: CL21 225J400V või 226J400V. No 400V on selge, aga mitu mkF on see 225J (226J). Tegu on Poola tootega, väga hea asi iseenesest, aga kes on kondeka autor?? Peaks nagu olema u. 0.22 mkF, aga niisama ka ei julge vahetada, ega sellist akut ka kusagilt ei saa (akul ka mingeid kirjasid mahtuvusest ega pingest ei ole).

Vs: Kondensaatori nominaal

Tegemist võiks olla Metallized Polyester Film Capacitoriga inglise keeli ja Google andis näiteks sellise vaste http://www.sr-cap.com/diyhp/32558/xml/cl21-eng.html Sealt tabelist võib leida, et 225j võiks tähendada 2.2µF.

Vähemalt mulle tundub nii, võib-olla kellelegi teisele tundub teisiti.

Comment

Nii ongi: 225 => 2,2 uF 226 => 22 uF

Comment

Nojah. See kiri on seal ka niimoodi, et ei saa päris aru, et 225 või226. Aga ma millegipärast ei usu, et suht väikese aku laadimise ballast kont. võiks olla 22mkF. Dioodid kah na pisikesed, muidugi kirjadeta. Igatahes selge, kõigile suur tänu ja häid Jõule ja aastavahetust! Tiit.

Comment

Working...
        X