Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kondeka jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kondeka jama

Tere! Arvuti toiteplokil läks üks 1000 m faradine kondekas läbi. Seal olid ka mõned 1200 sed läbi. Eemaldasin need, aga nüüd vist sai ühe 1000 faradise asemele kogemata 1200 ne joodetud. Kas võib midagi hullu juhtuda?

Tänud!

Elfa foorum on nüüd palju lahedam

Vs: kondeka jama

Ei juhtu midagi.
    Kolakoguja

Comment

Suurtemate mahutavustega lüütide puhul ei juhtu miskit hullu, see 200mf ei ole hullu!
      Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Jah,peaasi,et 12V ahelasse madalamapingelist lüüti ei pistnud.
        otsija

Comment

Monitoris hakkas pilt virvendama ja foorumis arvati, et toitekas ei anna piisavalt pinget videokaardile. Vaatasingi, et toitekal olid paar kondekat mahlad välja ajand.

Aga kas see 1200 võib 1000 se asemele jääda?

Tänud!

Comment

Öeldi et see ei tee hullu. Otsija rõhutas ainult seda et konde pinge peab olema 12+. Antud juhul siis 16v, võib ka rohkem.
            Raske õppustel, kerge lahingus...

Comment

Olen ära katsetanud erinevaid kooslusi lüütide vahetamisel.
              Vanadel toitekatel on jah sees olnud 1000 ja 1200-sed konded. Kuna aegade jooksul oli arvutile lisandunud veel teinegi CD/DVD seade, lisa kõvaketas, lisa ventilaator ja muudki toredat siis kokkuvõttes tarbimine kasvanud suuresti. Sellisele riistapuule olen sootuks sisse jootnud 2200mF +3,3V ja +5V ahelatesse ning 1600mF/25V +12V ahelale.
              Kui võtta lahti uuem poest ostetud 400W või 500W toitekas, siis seal on nimetatud kombinatsioon tihtilugu juba tehase poolt sees. Selle vahega, et pandud on +12V ahelale 16V konde aga mina olen remondi korral kindluse mõttes pannud alati 25V konde (kuumeneb vähem, punni minemis oht väiksem ja sisse on ka mahtunud kenasti).
              Ära sai proovitud ka variant, kus +3,3, +5 ahelatele joodetud peale 2X 2200mF, ehk 4400mF kogumahuks ja +12V 2200mF. Proovitud sai lühikest aega, seega maha ei kärsatanud midagi.
              Siis: voolutõuked (sellised, kus hetkeks laelamp vilksatab) ei tekitanud masinas miskeid emotsioone;
              puuduseks oli arvuti välja lülitumine, mis toimus üliaeglaselt, nagu restartki.
              Kogemus on näidanud sedagi, et tava toiteploki +3,3V, +5V ahelatel peab olema suurem konde kui +12V ahelal. Kui nood on kõik ühesuurused, on võimalus et arvuti ei ole vahel võimeline restarti tegema, jääb lihtsalt mingisse välja lülitatud asendisse rippuma, ei edasi-ei tagasi.
              Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
              X