Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

auto elektriaknad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

auto elektriaknad

kas kellelgi on skeem auto elektriakende juhtimise kohta. skeemilt eeldaks, et hetkelisel vajutusel avaneb või sulgub aken täielikult, nuppu all hoides avaneb või sulgub vastavalt nupu allhoidmise ajale, kindlasti mitte kasutada fikseerivaid lüliteid vaid kasutada voolu järgi juhtimist.

A tee nii:iga uxe sisse väike generaator,millest läheb juhe oce aknamootorisse,keerad genekat ühtpidi,aken läheb lahti,kui teistpidi krutid,läeb aken kinni.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

a sa loe tähelepanelikumalt, jutt lülititest, mitte keeratavast vändast genekal

Comment

Sry,aga mul oli lihcalt naljatuju ;D ;D ;D
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

kas tõesti kellelgi ei ole häid ideid, pange nüüd pead tööle

Comment

Mul on Nissani nimeline pann ja selle juhiukse sees on just sulle vajalik jubin. Oma auto numbrit igax juhux ei ütle ;D aga romukast leiad jupi kindlasti. Skeemi on lihtne maha joonistada. Vaatasin ja parandasin seda.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ega sa juhuslikult juba ise maha ei joonistanud seda skeemi, kuda ma selle ikka romulast saan nii mahajoonistamiseks.

Comment

Ei, ei joonistanud, muidu pasteeriks ta siia üles. Lülituses oli 1 trans läbi, vahetasin ära ja hakkas tööle. Muidex, ta töötab 2 nupuga: lühike vajutus kerib üles`/alla ja pikk vajutus üles/alla lõpuni.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

saad ehk selle auto marki täpsustada, et mis mudel ja mis aastakäik, saan vahest selle järgi kuskilt otsida ;D ;D ;D

Comment

He,hee  ;D Ja kus asub ka, jah?
                    Vaata seda: http://4crawler.cruiserpages.com/4x4/Cheap...earWindow.shtml
                    ja seda:
                    http://http://www3.telus.net/cbradley/tail...owschematic.JPG
                    Võtmesõnad: power window schematic

Muide, Kadaka autoturu vastas on üks kasutatud varuosade müügiangaar, tel.: 6720164.

Comment

Uuel Golfil pidi standart varustuses olema juba elektri akknad. Kuid tõsiselt rääkides nii lihtne se sul ka ei saa olema, jõudu. 8)

Comment

Kontrolleri ise ehitamine on tõesti lihtsam kui pimedas auto (küljest) kruvimine ;D
                        Iseenesest ei peaks kuigi keerukas olema - voolu mõõtmise takisti, komparaator, lõpuvõtmed.

Comment

kle ega ma mingi pätt ei ole et kruvima lähen, muidugi ei ole ise raske ehitada. skeemi tegin aga ei ole kõige elegantsem lahendus

Comment

Kust kohast internetist võiks leida jaapani autodele el skeeme, mis pole tasulised?

Comment

kle ega ma mingi pätt ei ole et kruvima lähen,
                              Sorry, see oli naljana mõeldud.
                              Kas uurisid, palju romuka vennad asja eest küsivad?
                              Ega too Nissu jublakas kah kuigi elegantne olnud - hunnik transe oli peal.
                              Kui juhtun järgmine kord ust lahti kruvima, võtan skeemi üles.

Comment

Working...
                              X