Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

p88rete lugeja tegemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

p88rete lugeja tegemine

olex vaja siis sellist asja...ma arvan et see v6iks t88tada optilistel anduritel ja ilmselt mingil progetaval kivil...oleks vaja et kuvaks siis p88rded siis ilmselt mingile lcd-le...kui keegi teab midagi nendest asjadest v6iks n6u anda...

olex vaja siis sellist asja...ma arvan et see v6iks t88tada optilistel anduritel ja ilmselt mingil progetaval kivil...oleks vaja et kuvaks siis p88rded siis ilmselt mingile lcd-le...kui keegi teab midagi nendest asjadest v6iks n6u anda...
    Mille pöördeid sa tahad lugeda ? Kui räägid et optiline, siis lammuta mõni vana printer lahti. Sealt seest leiad siukese asja:

yhte otsa paned pideva pinge. Näiteks 5 volti läbi paarisaja oomise takisti ja teise otsa yhe jala paned maha ja teise jala progetava kivi sisendisse. Progetava kivi jala pealt loed olekut. Ahjaa sellele pöörlevale asjale pead ehitama mingi katiku kylge, mis läbi selle anduri pilu käib.

Comment

Sellist lullat saab veel ka väga edukalt vanadest 5 1/4 tollistest flopiseadmestest ja ka uuematest

Comment

kas see on t6htis et mis juhtmesse l2heb maa ja kuhu pinge?

Comment

Sama asja leiab ka vanadest mfm-vintidest, loeb seal pealiigutaja mootori pöördeid.
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

kas on m6ni inimene kes oleks n6us mulle 2ra progema n2itex pic16f84 v6i midgi muud...at90s1200...siis on veel lcd vaja eraldi kontrollerit ka juurde?

Comment

Vast võiks proovida, räägi meiliteel täpsemalt. LCD-le vist pole raldi kontrollerit vaja, PIC sobib. Tegelikult ma pole LCD-ga kokku puutunud.

Comment

Mul oli AK-s üks valveseadme skeem. Sealt saad LCD juhtimise koodi.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas keegi oskaks mingit lcd soovitada sellele asjale...oleks lihtsalt vaja et n2itax numbreid...p88rded umbes kuni 3000rpm...

Comment

Ronexist annab tellida Vellemanni LCD1602BLC...maksab kuskil 170 krooni.2x16 taustavalgusega...

Comment

On olemas LED-ide peal tahomeeter, 2 numbrilampi. Kahte viimast numbrit ei näita. Seega 1600p/min näitab numbrit 16. Soft-raud enda tehtud, seega saab mõningaid muudatusi teha. Koosneb PIC16C505 prosest, 4MHz kvarts, 2*KT815 trantsist, mõnest takistist-kondest.
                      LCD-l pole mul veel valmis softi.

Comment

tegelikult on mul enamus asjad nyydnagu olemas ja aetud...t2nan k6iki kes aitasid...veel mingi jama tuleb siis kysin j2lle

Comment

Working...
                        X