olex vaja siis sellist asja...ma arvan et see v6iks t88tada optilistel anduritel ja ilmselt mingil progetaval kivil...oleks vaja et kuvaks siis p88rded siis ilmselt mingile lcd-le...kui keegi teab midagi nendest asjadest v6iks n6u anda...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
p88rete lugeja tegemine
Collapse
X
-
olex vaja siis sellist asja...ma arvan et see v6iks t88tada optilistel anduritel ja ilmselt mingil progetaval kivil...oleks vaja et kuvaks siis p88rded siis ilmselt mingile lcd-le...kui keegi teab midagi nendest asjadest v6iks n6u anda...
yhte otsa paned pideva pinge. Näiteks 5 volti läbi paarisaja oomise takisti ja teise otsa yhe jala paned maha ja teise jala progetava kivi sisendisse. Progetava kivi jala pealt loed olekut. Ahjaa sellele pöörlevale asjale pead ehitama mingi katiku kylge, mis läbi selle anduri pilu käib.
-
On olemas LED-ide peal tahomeeter, 2 numbrilampi. Kahte viimast numbrit ei näita. Seega 1600p/min näitab numbrit 16. Soft-raud enda tehtud, seega saab mõningaid muudatusi teha. Koosneb PIC16C505 prosest, 4MHz kvarts, 2*KT815 trantsist, mõnest takistist-kondest.
LCD-l pole mul veel valmis softi.
Comment
Comment