Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kaalu järgi automaatsorteerimine oli: iPalun abi.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kaalu järgi automaatsorteerimine oli: iPalun abi.

    Probleem on selline.

    kavas leiutada kuidagi töö juures automaatne seadeldis mis sorteeriks automaatselt pakke kui nad kvalifitseeruvad kaalu numbrite järgi. Kaalul on 3 pisikest led pirni, mis ütlevad kas pakk on HI, OK, LO

    nende ledide pealt on mu joodetud külge pisikesed juhtmed, mis antud voolu siis edasi annavad.

    Lisaks oli mul eelnevalt leiutatud masina külge seade, mis võttis signaali ühest andurist mis kontrollis kas pakk tehti valmis. See signaal lülitas ümber teise seade, mis signaali puhul andis õhku ühele poole, ja kui signaali polnud siis teisele poole. See õhk omakorda voltis vajalikul hetkel nurgad pakendile sisse.

    Tolle sama õhuga tahan ma nüüd hakata sorteerima pakke.

    Vaja oleks mingit sellist lülitit, mis tolle signaaliga, mis tuleb kaalu pealt lülitaks edasi voolu, mis sel hetkel liigutaks siis kaadervärki mis seda pakki suunab. 3 tk-i selliseid. Ei oska öelda kui suur vool tuleb selle ledi pealt.


    Jutt on segane, kuna ise ei jaga elektroonikast eriti kahjuks midagi. Vajaduselt püüan täpsemalt kirjeldada.

    #2
    Vs: Palun abi.

    Segane tõesti. Kas sa tahad LEDi pealt võtta signaali, mis lülitab sul seda õhku? Kui nii, siis arvatavasti piisab transistor+relee+diood+takisti(d). Aga kuna me ei tea mida peab juhtima, siis asi keerulisem.

    PS! Teema pealkiri peaks olema informatiivsem.

    Comment


      #3
      Vs: Palun abi.

      aitäh. Aga ütleme näiteks et ledi pealt tulev signaal peaks lülitama 12v voolu sisse ja välja. Kui led põleb, siis ka too 12 suunatakse edasi. Kui led kustu, siis ei lasta edasi.

      Kuidas sellist asja valmis teha?

      Põhimõtteliselt olen ma valmis seda valmis tehtud asja ostma.

      Comment


        #4
        Vs: Palun abi.

        Kas kaalul mingeid pistikuid/klemme pole küljes? Kui tegu tööstusliku kaaluga võib vabalt need kolm väljundit ka seal olemas olla. Ilmselt on seal olemas mingisugune andmeside liides, ka selle kaudu on võimalik vajalikud signaalid kätte saada. Kui on äkki olemas kaalu manuaal siis sealt peaks saama kogu vajaliku info teada.

        Mõni pilt olemasolevast süsteemist ei teeks ka paha.

        NB! Kuna sa räägid mingist andurist ja seadmest, mis lülitab õhku (pneumoklapp) siis ilmselt on seal olemas 24V ja peaks kasutama ka seda uutele klapidele.

        Comment


          #5
          Vs: Palun abi.

          kaalud osteti second handina kunagi Inglismaalt. Kaasa tulid 2 pakkeliiniga. Manuaalidega on kõigil masinal väga kehvad lood. Kaalude kohta ei ole eriti midagi. Ma olen otsinud kaalult erinevaid väljundeid ja mõelnud selle peale. Leidnud pole aga midagi. Ainult mida toona leida oskasin olid need 3 led pirni. Mul pole pilte tehtud konkreetsetest süsteemidest, küll aga masinatest üldiselt. http://fotoalbum.ee/photos/taur/sets/882375/

          Tolle pneumoklapi ma võtsin maha ühe rikkis masina pealt. Selle ülesanne seal oli ainult avada kaalukaas peale kaalumistsükli lõpetamist.

          Comment


            #6
            Vs: Palun abi.

            Kas jutt on masina enda kaalust või mõnest lauapeal paistvast kontrollkaalust? Kui masina kaal siis oleks hea teada kus need LED asuvad, kas kaalu juures, juhtpuldil (kui see on olemas) või äkki kilbis mingi seadme küljes?
            Mingi võimalus on, et ned LED on kontrolleri sisendi märgutuled ja siis muutub asi ilmselt lihtsamaks.

            Kui huvi on võib tulla ja vaadata, mis täpselt vaja on, et masin soovitud funktsioone täitma panna ja teha pakkumine, mis see maksma läheb.

            Comment


              #7
              Vs: Palun abi.

              Jutt on laua peal paistvast kontrollkaalust. Vaatama ja pakkuma võib tulla igal ajal. Ma saan firmajuhiga kõik pakkumised läbi arutatud. Töökoht asub Harku lähedal. Nr: 58115063

              Comment

              Working...
              X