Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DC 12V 0.15A ventilaator

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DC 12V 0.15A ventilaator

milline adapter sobiks sellisele asjale ise arvan et kuskil 9V vms aga ma ei tea igaksjuhuks küsin teise käest

Vs: DC 12V 0.15A ventilaator

Kui arvuti vent, siis lähevad ka 5V pingel veel tööle. Üle 12V ei soovita pinget ajada, siis lähevad kiiremini õhtale.
    otsija

Comment

tean jah aga proovisin 6v akulaadjaga aga polnud siisi piisav 9v-10 peaks olema vist

Comment

Mul on uks arvuti prose vent mis tootab 12V pealt, 6V adapteri taha pandud ja tootab ilusti.aga need vaiksed ventikad mis on 3cm labi mooduga ei toota alla 12v ,mina proovisin neid 5V ja 6V pealt vb 9V pealt tootab

Comment

Mul ka mingi silent nexuse oma 80mm. et normaalselt see tõõle saada tuleb vähemalt ikkagi 10v saada sinna .tänud kõigile
          AGa minu poolestvõiks teema lukku panna

Comment

Vahel käivituvad 7V, aga standardi järgi jah: 9-12V. Samas see adapter ( kui on trahvoga)) võib tühijooksul sootuks teise pinge välja anda ja kuna 0,15A on suht väike vool siis tuleks jälgida et maha ei põleta.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Ma viskasin mingi 0,3A 12V vendi huvi pärast PC toiteka 5V ahelale peale ning vedas käima küll end ise kenasti.
              otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
                Ma viskasin mingi 0,3A 12V vendi huvi pärast PC toiteka 5V ahelale peale ning vedas käima küll end ise kenasti.
                Asi on ettenähtud maksimum voolus ja pööretes et asjal oleks ka piisavalt pikk eluiga. Kui langetada pinget 12.voldilt juba ühe või pooleteist voldi võrra on silmaga näha ja kõrvaga kuulda kuidas pöörded langevad järsult ja õhuvool läheb tunduvalt väiksemaks sest ventilaatori võimsus ei ole selliste vidinate juures sünkroonne sisendpingega.
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
                X