Tekkis küsimus kas kiled kus sees on alumiinium kiht (näiteks toiduainete tööstuses kasutatavad kalevi kommipaberi kiled) juhivad elektrit või annab elektrit juhtida mööda alumiinium värvi edukalt?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
oleks vaja lamedat elektrijuhti
Collapse
X
-
Vs: oleks vaja lamedat elektrijuhti
Oleneb milliseid voolusid sul liigutada vaja on, hariliku pliiatsiga joonistatud rajad juhivad kah, LED-i saab põlema panna. Teine võimalus on ju see konkreetne kommipaber ette võtta ja tester peale. Üldiselt need mis nagu foolium välja näevad kas siis üheltpoolt või mõlemalt poolt, need ja juhivad aga võrdlemisi väikestest ampritest on siis jutt kui sellist asja kasutada.Condemn the hive.
-
On olemas selline ca mm paksune kõlarikaabel, mida saab vaiba alla peita.
vaata : http://images.google.ee/images?um=1&...able&btnG=Otsi
olen selliseid asju ka siis poes näinud.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
olekski vaja midagi mis oleks umbes alumiinium fooliumi paksune või veidi õhem, aga mis oleks samas ka elastne ja ei rebeneks või kortsuks nii kergelt, vaja oleks sellest mingit paarikümmne meetrist riba ja seega tekkiski küsimus, et mis moodi näiteks alumiinium värv juhina töötab (oletades, et nad värvivad neid kilesid mitte ei meisterda neid kuidagi teisiti). peaks vist käima tartu vabrikust läbi ja uurima kas saab mingeid suuremas tükis jääke testimiseks, aga võibolla on keegi millegi sellisega varem kokku puutunud, alumiinium pastaga katnud asju vms.
Comment
-
Esmalt postitatud eron poolt Vaata postitustvaja oleks sellest mingit paarikümmne meetrist ribaKeegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Kuna otstarve on saladus on raske soovitada aga ...
On olemas selline must värvi moodi asi, nimetati agvatag.
Seda kasutati TV kineskoobi klaasosa juhtivaks tegemiseks.
Sobis ka mujal klaasil. Hiljuti oli sellest juttu. On siiani kasutusel.
Mine tea, vast on teadmisest kasu.
Aga ampreid sealt läbi ei aja.
Sellisest 0,1 mm vaskribast läheks juba rohkem läbi ja
rullist saaks lõigata mõned meetrid pikad jupid ning
jätkamised saaks teha tinutades.
Ja katki juba niisama ei tõmba isegi 5 mm laia riba.
Comment
-
Kui ma 74. ehitasin elektronkahuri siis üks vanem kolleeg andis mulle 0,5 l pudeli.
Määrisin sellega seest oma kvartstoru.
See must värv on nagu must vesivärv. Aga juhib. Ei määri. Muidu nagu värv ikka.
Paar nädalat tagasi remontisin osoonigeneraatorit ja mul soovitati klaastoru seest
AGVATAGIGA kokku tõmmata et oleks ühtlane väli. "Me soovitame, tõmba üle, meil on"
Ilmselt lähemal ajal saan taremaks. Uurin, kust nad seda hangivad.(TÜ füüsikud siis)
Eelistaksin küll vaakuumaurustust aga peeglitegijad on kadunud ja
sellist 40 cm mahutavat kuplit ka just ei tea.
Kui kuskil selline võimalus on, oleks ju tore sellest kuulda.
Comment
-
Paar selgitavat linki:
1
2
Ma tegin vanasti pehmest pliiatsisüdamikust ise. Küll nitrolaki baasil. Kuna vaja läheb harva, siis jõuab vahepeal ära kuivada. Sorts atsetooni, natuke loksutamist ja käib jälle.
Aga muidugi jõledam nühkimine on, et mainimisväärset kogust saada. Ja suurt voolu ilmselt ka ei kannata - lakk läheb kärssama. Aga mina kasutan seda kohtades, kus voolud nano- ja mikroamprites ja juhi takistus pole kriitiline.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
Comment