Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

220V muuta 48V DC võimalikult kompaktne lahendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

220V muuta 48V DC võimalikult kompaktne lahendus

Tervitused

Olen siin foorumis uus ja vabandan veidi oma veidra nime pärast kuid see väljade täitmise pakkumiste kehtivate nimedesüsteem tingis seda veidi .

Lähemalt probleemist. Generaatorist nominaalvõimsusega 1,6 KVA 7 A 220V on vaja muuta 48V DC 7A võimalikult kompaktses vormis.
    Kuna ma elektrist tean vaid seda, et omasid ei löö, siis loodan, et professionaalsemad kasutajad ei pahanda amatöörliku küsimuse esitamise suhtes vaid esitavad täiendava küsimuse vms.

Vs: 220V muuta 48V DC võimalikult kompaktne lahendus

Mida sa sellega toita tahad? Mingi mootor või elektroonikat, mis korralikult silutud toitet vajab?
    otsija

Comment

vaja käivitada mootorit

Comment

Kas see 7A on töö - või käivitusvool?
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vaata neid jootekolvi poolperioodiga juhtseadmeid. Häälestad 48 V-le. Ma paneks drosseli-konde veel otsa, eelkõige drossel on oluline voolupiiramise seisukohast, et vool liiga suureks ei läheks, konde rohkem liigpingeimpulsside silumiseks. Induktiivsuse jaoks ehk üks ringlusdiood samuti.

Comment

kõige väiksem lahend on generaatori mähise pealt väljavõte teha ning see siis silla ja konde(de)ga siledaks.
            trafo on suur, aga kasutegur on hea, 48V peal saad oluliselt rohkem voolu tarbida ja lühiajaline ülekoormus probleeme ei tekita
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
            X