Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SIEMENS Simatic S7-200

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    SIEMENS Simatic S7-200

    Niih, olen siin "maailma" alles uus tulija .(üht teist ikka jagan) Bakalaureuse tööks olen mõelnud mõningaid ideid mida võiks teha.Plaan oli selline: juhtida keskküttesüsteemi, radiaatori pumpa (pump mis lööb vett maja peale veesüsteemi) kasutades sellesks siemens Simatic S7-200 kontrollerit (programmeeritav STEP 7 MicroWIN-iga).Juhtida mõtlesin pumba ON/OFF režiimi. Kuid asja point on teha see juhitavaks üle veebi.(nimelt siemens simatic S7-200 üle veebi juhtimisega pole kogemusi).
    On keegi sellise aparaadiga kokku puutunud, ehk oskab nõu anda, ideid?!

    #2
    Vs: SIEMENS Simatic S7-200

    Teoreetiliselt on sul kaks võimalust:
    1) Lisad S7-200'le Siemensist vastava Internetimooduli (juhul muidugi kui S7 mudel seda võimaldab).
    2) Üritad saada tööle andmeside mõne teise seadmega milles on Internetivalmidus olemas. Võimalused selleks on küllaltki piiratud, sest Profibus võrku ei toeta just paljud seadmed peale Simaticute.

    Comment


      #3
      Vs: SIEMENS Simatic S7-200

      Tere.
      S7-200 seeria kontrollerile on olemas vastav kommunikatsioonimoodul. Seal on ftp e-mail http jms. asjad sisse ehitatud. Praegu marki peast ei mäleta aga kui ise ei leia võin otsida. Sellega sai kunagi tehtud katlamaja + visualiseerimine üle interneti. Isiklikult tegelesin rohkem PLC poolega. Välja kukkus päris kena.
      Lugupidamisega
      Ank

      Comment


        #4
        Vs: SIEMENS Simatic S7-200

        Oskab keegi soovitada elfaelektoonika poest või siis oomipoest mingit andurit vee temperatuuri mõõtmiseks mida saan ühildada Siemens-S700-ga?

        Comment

        Working...
        X