Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lihtsat sidepidamis vahendit?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lihtsat sidepidamis vahendit?

Tervist
    Otsin endale mingit lihtsat sidepidamis vahendit ntx raadiosaatja vms... aga peaasi, et ei oleks mingi ulmehind. Sidet oleks vaja pidada umbes 2-3 km ulatuses(on olemas täielik otsenähtavus)

Ja siis veel:
    Sain endale 2 vana vene telefoni, sellised, mis need sellise rattaga olid kus endale numbri "keerasid". Kunagi kuulsin, et saab kuidagi neid omavahel ühendada ja saab siis rääkida.

Äkki oskab keegi midagi tarka kosta?

Vs: Lihtsat sidepidamis vahendit?

Nu 2-3km juhtmeid vedada ei tule vist väga kõne alla, miks mitte vaadata näiteks Cobra raadiosaatjaid? PS! Defineeri "ulme hind"

Comment

nende kahe vene telefonidega järjestikku 12v ja juba saab rääkida

Comment

odava PMR jaama saab juba alla 500kr kui on side pidamine nt majast maija siis panna välis antenn katusele ja levi on väga hea ,PMR sagedustele yagi ehitamis skeeme on net täis.
        vaata veel foorum.cbradio.ee seal on juttu kõigest mis sul vaja aind otsi üles ja loe.

Comment

Esmalt postitatud heints poolt Vaata postitust
          nende kahe vene telefonidega järjestikku 12v ja juba saab rääkida
          Kuidas ma sneed aga ühendama pean? Seal on 2 juhet: Punane ja roheline. Kas olen õieti aru saanud, et ühendan punase punasega rohelise rohelisega ja siis punasele + ja rohelisele -?

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
            Nu 2-3km juhtmeid vedada ei tule vist väga kõne alla, miks mitte vaadata näiteks Cobra raadiosaatjaid? PS! Defineeri "ulme hind"
            No selliseks lihtkasutamiseks mõtlen mina ulmehinda juba üle 1000.- krooni.

Comment

2 - 3 km juhet nendele vene telefonidele, maksab juba kõvasti rohkem.

Comment

Telefoni värki mõtlen toast-tuppa kasutada.

Comment

Esmalt postitatud põllurallikas poolt Vaata postitust
                  Kuidas ma sneed aga ühendama pean? Seal on 2 juhet: Punane ja roheline. Kas olen õieti aru saanud, et ühendan punase punasega rohelise rohelisega ja siis punasele + ja rohelisele -?
                  Teab keegi?

Comment

Ühendad telefonid ja patarei jadamisi. Piisab ka 4,5st voldist.
                    Ainuke häda - kuidas Sa kutungi teostad ? . Telefoni helisema saamiseks on vaja umbes 100V vahelduvat.
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Selle saab lahendada vast mingi lihtsa kella põhimõttega. Vajutad nuppu ja kõrval hakkab vile, kell vms helisema, ja siis tuleb inimene ja tõstab toru.

Comment

sain telefonid tööle kuid toru otsast ei kuule üksteist. Kas pean rohkem volte sisse söötma praegu 12v.

Comment

Working...
                        X