Leidsin üles oma vana kollaste kassettidega telekamängu, kuid sellel puudub adapter. Sooviksin teada kas keegi mäletab millist toidet see vajab ? Olemas on ka 2 trafot, ühe väljund 12V 1A vahelduvat ja teise väljund 12V 1A alalist. Kas üks neist võiks sobida ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Telekamängu toide
Collapse
X
-
Vs: telekamängu toide
Sellise jublaka max vool on ju 500mA. Saavad need mängud tõesti nii vähesega hakkama?
Kui asi ainult 5V pealt elab - toide läheb sellesse kivisse ja mitte kuskile mujale, siis vaheta see TO-220 kestas kivi vastu, pane sellel miski radikas ja toida seda pea suvalisest allikast. Piirang on 35V
Comment
-
Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitustSellise jublaka max vool on ju 500mA. Saavad need mängud tõesti nii vähesega hakkama?
Comment
-
Minu kunagisel mänguasjal oli midagi sellist kõhus, 100mA max lubatud voolutugevus. Eks sinnakanti see voolutugevus jääda ka võis, kusagil maal kunagi üks selline veel vedeles paari aasta eest(täiesti korras kusjuures), mingi veel 10 aastat edasi ja siis sellega paar mängu teha oleks küll paras "retro" värk
.
otsija
Comment
-
Need kuubikud läksid kohutavalt kuumaks küll kui ööseks sisse unustada. Endal õnneks ei kõrbenud ära, aga ühel lapsepõlvesõbral juhtus küll selline lugu.
Eks hiina kraam ikkagi, olenes kui hea partii juhtus. (Pulte siiski kulus kõigil kõvasti).
Pultide kohta veel nii palju, et alles üks tuttav üritas retrotunnet saada ja sai tal puldi pistik vahetatud. Hakkas toimima.
Comment
-
Esmalt postitatud Petz poolt Vaata postitustLugesin ridade vahelt välja, et 9V DC võiks sobida, aga polaarsusest polnud juttu.
Seega, + või - keskel? Eeldan, et +, aga tahaks kindel olla. Mäletab keegi või peab lahti kruvima?Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
Comment