sattus mulle pihku xetec g500 võimendi. sellel võimul ei ole küljes gain-potet. ette on nähtud ainult "remote bass level controller", mis ühendatakse läbi 4-klemmilise telefonipistiku, ja seda mul kahjuks ei ole.
ma ei tahagi tegelikult nuppu. mul on vaja gain minimaalseks seadistada, hetkel on liiga vali.
võiks arvata, et see nupp on ainult üks pote (monovõim). ehk siis, kui praegusest lahtisest asendist mõningad 4-st klemmist lühistada, siis peaks saama vastandasendi. (kui praegu on miinimum gain, siis lühistades peaks saama max gaini, ja vastupidi).
kuidas peaksin edasi käituma?
1) võtma võimu lahti ja vaatama kui paljud neljast klemmist üleüldse on ühendatud kuhugi? kui on 2 siis võiks proovida neid lühistada.
2) vaaama kuhu kivisse rajad viivad ja siis kivi speci järgi otsustama?
3) uskuma, et ilma ühendamata on gain minimaalne?? seega ei saa midagi teha...
4) katsetama mis juhtub kui erinevaid klemme lühistada.
1 ja 2 on väga loogilised sammud. aga kas keegi elektroonikuna oskab 3 ja 4 kommenteerida? kas on võimalik läbi kärsatada võim kui kontrolleriklemme suvaliselt lühistada?
ma ei tahagi tegelikult nuppu. mul on vaja gain minimaalseks seadistada, hetkel on liiga vali.
võiks arvata, et see nupp on ainult üks pote (monovõim). ehk siis, kui praegusest lahtisest asendist mõningad 4-st klemmist lühistada, siis peaks saama vastandasendi. (kui praegu on miinimum gain, siis lühistades peaks saama max gaini, ja vastupidi).
kuidas peaksin edasi käituma?
1) võtma võimu lahti ja vaatama kui paljud neljast klemmist üleüldse on ühendatud kuhugi? kui on 2 siis võiks proovida neid lühistada.
2) vaaama kuhu kivisse rajad viivad ja siis kivi speci järgi otsustama?
3) uskuma, et ilma ühendamata on gain minimaalne?? seega ei saa midagi teha...
4) katsetama mis juhtub kui erinevaid klemme lühistada.
1 ja 2 on väga loogilised sammud. aga kas keegi elektroonikuna oskab 3 ja 4 kommenteerida? kas on võimalik läbi kärsatada võim kui kontrolleriklemme suvaliselt lühistada?
Comment