Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

aux

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aux

Mõtlesin et huvi pärast uurin järgi enne kui komponendid viimsele teekonnale saadan. Nimelt siis sattus vana muusikakeskus üleujutuste ohvriks ja niivõrd kuivõrd lõpetas igauguse tegevuse. Veest paistab puutumata olevat toiteplokk ja üpris kõbus nägi välja ka main board?! mille küljes on aux in ja kõlarite väljund ja ka toide jookseb sinna. Küsimus, küll üsna loll ilmselt aga siiski, siis järgmine, et kas on võimalik kokku käkerdada mingi aretus neist juppidest, et aux in võtaks heli vastu ja saadaks edasi kõlaritesse et saaksin läpparile või telekale kõlarid taha ühendada nt

Vs: aux

Kui keskus ise töötab, vähemalt võimendi osa,siis ikka võimalik. Sinu jutust pole aga võimalik kuidagi aru saada mis seisus keskus täpselt on, mis töötab ja mis mitte.

Comment

Ma nii täpselt ei oska öelda ka mis on mis sest ei jaga seda elektroonikat nii palju aga töötama paistab see plaat kuhu kõik juhtmed tulevad ja kuhu vool tuleb. Sama plaadi küljes on ka see aux in ja kõllide väljund. Vähemal sel plaadil ei ole silmnähtavaid kahjustusi. kõik muu on küpse. Ma vahepeal tegin katse ka. toiteploki panin selle töötava plaadi külge tagasi ja auxi panin mp3 mängija ja panin ka kõlarid taha ja lasin voolu sisse. Tulemus oli siis selline et 2 sekki tuli kõllidest heli siis kui vool peale tuli ja umbes sama kaua mängis kui voolu tagant ära võtsin. Ideid, arvamusi, soovitusi või juhendeid?

Comment

Väga segane jutt. Kui ei oleks voolu tagant võtnud, siis oleks kauem kui 2 sekki mänginud? Siis tundub ju et asi on korras. Või läks peale kahte sekundit mingi kaitselülitus järgi ja siis jäi vait? Midagi ei saa aru.
        Condemn the hive.

Comment

vool läks taha, töötas 2 sekki, siis jäi vait ja kui hakkasin voolu tagant ära tõmbama, tuli veel kõllidest paar sõna ja kõik. Ma ise ei tea ka ju mis või miks juhtus et nii tegi. sellepärast siia kirjutangi

Comment

Working...
          X