Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TDA2050 Sild

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    TDA2050 Sild

    Oleks vaja abi TDA2050 sildühenduse ehitamisel.Kuidas ma selle teise kivi pean paigaldama,et asi töötaks?

    #2
    Vs: TDA2050 Sild

    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

    Comment


      #3
      Vs: TDA2050 Sild

      Kas pealt vaates skeemi pole.Ei oska diagrammi järgi teha veel.

      Comment


        #4
        Vs: TDA2050 Sild

        Sellisel juhul võta mõni lihtsam skeem. TDA2050 on suht genereerimisvõimeline kivi. Veidi valesti juhtmed veetud(skeem õige isegi)ja kivi läbi.Kunagised kogemused.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

        Comment


          #5
          Vs: TDA2050 Sild

          1 kiviga ehitamisel probleeme enam ette ei tule,aga 2 kiviga on veel raskusi.Kuid kas keegi võiks sellise skeemi http://yfrog.com/2psildzj peal näidata kuidas sillata.Ehk, siis jutid ette tõmmata.Kindel plaan on ikkag asi valmis ehitada kuna jupid on juba valmis ostetud.

          Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

          Comment


            #6
            Vs: TDA2050 Sild

            Sul trükkplaadid olemas? Sel juhul tee kahe kanaliga võim ja ära rohkem sellega pead vaeva. Nende kahe plaadi vahele juhtmete vedamisel suudad 90% tõenäosusega miskit valesti ühendada ja ühe või mõlemad kivid sisse kõrvetada. Kui tehase plaadile juppide peale ladumist ehitamiseks pead, siis on sul veel jupp maad liikuda, et sildvõimu ehitada
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

            Comment


              #7
              Vs: TDA2050 Sild

              Üks võibolla väheke lollikindlam variant on, et kui ehitad valmis kaks tavalülituses kanalit, sellised nagu nad seal plaatidel on, ja sildamiseks ehitad sellise lihtsa adapteri: http://www.sound.westhost.com/project14.htm

              Väljund tuleb sel juhul võtta mõlema kanali väljundite vahelt, mitte väljundi ja maa vahelt, nagu tavalülituses.

              Comment


                #8
                Vs: TDA2050 Sild

                Asi on praegult 2 kanaliga maketi peale tehtud tahan need silda panna ja ühe samasuguse veel teha.Proovisin nii ,et ühendasin kõlari juhtmed omavahel ja sisendi juhtmed omavahel kuid see küll midagi võimsamaks ei teinud.
                Kuidas see esimese joonise adapter kahe kanali vahele pannakse.(millised otsad sisendisse pannase ja kuhu väljundi otsad pannakse?)

                Comment


                  #9
                  Vs: TDA2050 Sild

                  Selles mõttes on mõistlik nii katsetada, et kui oma raha eest juppe ostad, jääb meelde, kuidas ei tohi teha. Mäletan, et kuidas ise oma esimest suuremat võimendiprojekti ehitasin - kah sildvõim ja põletasin maha umbes neli komplekti lõputransistore. Siiamaani on meeles, mida teha ei tohi.
                  Uuri minu eelmises postis viidatud lingilt ja siit:http://www.sound.westhost.com/bridging.htm mida sildamine üldse endast kujutab, samalt lehelt leiad ka võimsusvõimendi tööpõhimõtte kirjelduse, toda võiks ka uurida. Kui rahast kahju on, siis loe eelnevad lehed läbi enne kui hakkad võimude sisendeid ja väljundeid lühistama.

                  Eelmises postis viidatud adapter ühendatakse mõlema kanali sisendisse. Üks pool (operatsioonvõim) ühele, teine teisele. Kõlar ühendatakse võimsusvõimendite väljundite vahele, mitte midagi ei lühistata.

                  EDIT: Loe ka oma võimukivide andmelehte - kõlari efektiivne takistus muutub sildamisel poole väiksemaks (4 oomine kõlar kahe oomiseks, mis on ilmselt Su võimendi surm).

                  Comment


                    #10
                    Vs: TDA2050 Sild

                    Selge uurin ja mõtlen kas hakkangi seda tegema.vb teen 4 kanaliga saan ka soovitud võimsse kätte.Kas sellisel juhul pean panema kaks trafot või saab ka ühega hakkama.

                    Comment


                      #11
                      Vs: TDA2050 Sild

                      Saab ka ühega, kui trafo võimsus lubab, aga sama toite küljes mitu võimendit läheb kergemini genereerima - võimendite väljundis peaks kindlasti olema Zobeli filter (sisuliselt ainult takisti ja kondensaator järjestikku, enamikus võimendiskeemides on sees).
                      Lähemalt loe:http://en.wikipedia.org/wiki/Boucherot_cell

                      Comment

                      Working...
                      X