Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarid

Kas Teil poes on müüa ka juhtmeid mis jooksevad kõlari membraani külge? Ja kui kellelgi on head ideed anda kuidas neid asendada siin võik mailida. Tavaliselt kipuvad nad kõllidel aktiivse bassi tegevusel purunema.

DuSun

Saab tellida sellist kaablit.
    Elfa kataloogist artiklid:
    55-572-02 ... 55-572-51.

Lauri Link

Comment

Endal on ka sellist jama olnud kunagi. Ma olen lihtsalt puruks läinud juhtme kinni tagasi jootnud ja membraani külge kinni sulatanud (ja seda küünlarasvaga) ja muideks töötab siiamaaani ilusti

Veiko

Comment

Ise olen paaril korral jootnud tinasukaga se hästi painduv

Arne

Comment

olen ise ka tinutanud uusi juhtmeid kõlari membraani külge, aga see mul küll kaua seal küljes ei püsinud. muidu panin ise üldse uued juhtmed, sain selle vanalt triikraualt. (too on küllalt painduv)

erx

Comment

mina pakun välja sellise vrjandi tuleks võtta vanaaekse telefoni aparaadi küljest juhe ja sellelt isolatsioon maha tõmmata.See juhe meenutab ästi peenikesi lindi juppe mida on seal puntras päris palju.Mina olen selliseid varjante kasutanud ja see on päris kaua toimind. Muidugi kui sul on see bassikas väga võimas siis läheb paksemat juhet vaja aga selle probleemi lahendab siis kui neid juhtme juppe mitme kortselt punti keerata. Ja veel oli vene varjestatud kaablil sellist juhet.ka on veel vanas vene spiraal kaablis seda juht.

Olle

Comment

kõlarid ruulivad...krt võimu oleks vaja...
              muidugi olen minagi kõlari juhtmeid jootnud
              kuigi mädalt jäid

Marko

Comment

väiksemate kõlarite puhul on hea kasutada kõrvaklappide juhet sest selle niidid on hästi peened ja ei murdu ära.
                suurematel kõllidel panna lihtsalt mitu juhet paralleelselt.
                Tiit

Comment

Mina olen tavaliselt lihtsalt murdunud juhtme kokku tagasi jootnud või mõnelt vanalt kõllilt uue võtnud.kinnituskohad liimin momendiga üle(see on hää painduv asi).
                  Aga kui mul s90 vedeles laua all supakana ja see jäi üldse teiste kontserdite varju, ei saanud kuidagi aru mida ta seal lau all teeb kui tümps lahmim.Ei saanud kuidagi aru kui ta otsa saab ja ma pidnin neid juhtmekesi pea iga päev vahetama.Siis lõpuks toppisin tavalise isoleeritud juhtme,väänasin väikse vedru sisse,vaatasin,et ei hakkaks vastu korpust/membraani põrisema ja....töötab pool aastat juba.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                  X