Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

12 v taimer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

12 v taimer

Kust saaks osta 12 v taimeri mis kindlal kella ajal lülitaks sisse mootri mis töötaks 5-10 s.
    Plaan ehitada selline automaatsöötja http://www.moultriefeeders.com/produ...px?id=mfh-phbk.
    Samas on oodatud igasugused muud lahendused kuidas antud agregaati kokku panna.

Vs: 12 v taimer

Üks lahendus oleks osta digitaalne nädalataimer, mis ette nähtud seinakontaktist töötama.
    Sellel sees kell käib tegelikult 3V-ga, tuleb vaadata ainult relee pinget kas on 12V oma; või vaja vahetada välja.
    Edasi on juba osavate näppude rida: 220 asemel toitub 12V-st.

Ainuke probleem võib sekunditega tekkida, sest enamus neid taimereid lülitab 1min. intervalliga.
    Head susserdamist !

Comment

Kui õnnestuks äkki kuskilt vana arvesti kell sebida - piisavalt täpne ja ei tohiks ka väga kallis olla.
      Seal sees on 3,6 V aku, mille pealt kell käib ikka päris kaua. Väljund tuleks veidi ringi teha.
      5... 10 sek impulsi saaks 555 kiviga tekitada.
      MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
      KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Jah, seesama kell on nii arvestit lülitamas kui ka poes saadaval 170,- eest; kumb odavam/kiirem lahendus on.
        http://www.kpsec.freeuk.com/555timer.htm aitab impulsiga.
        Head susserdamist !

Comment

Esmalt postitatud urmo poolt Vaata postitust
          Jah, seesama kell on nii arvestit lülitamas kui ka poes saadaval 170,- eest; kumb odavam/kiirem lahendus on.
          http://www.kpsec.freeuk.com/555timer.htm aitab impulsiga.
          Kus see 170 saadaval on

Comment

Esmalt postitatud carzumm poolt Vaata postitust
            Kus see 170 saadaval on
            Viimati nägin Ülemiste keskuses toidupoes, aga ka muudes "mitte"-elektroonika kauplustes on soodsamalt.
            Head susserdamist !

Comment

Mina sain oma arvestikella tuttava arvestivahetaja käest aitäh eest.
              Rohkem praegu ei saa ...

Comment

Kuna Eestis sellised http://www.nextag.com/digital-feeder-timer/stores-html taimereid ei müüda siis tekkis küsimus. Kas keegi foorumlastest suudaks ehitada süsteemi mobiiltelefonist nii et kui mina kodust helistan siis metsas olev mobiiltelefon käivitaks 12 v söötja mootori nii kauaks kui ma kutsuda lasen. Olen aru saanud et saab kasutada GSM kontrollereid aga kas vanast mobiiltelefonist sellist asja annab teha, Neid vedeleb mul kodus mitmeid

Comment

Esmalt postitatud carzumm poolt Vaata postitust
                  Kuna Eestis sellised http://www.nextag.com/digital-feeder-timer/stores-html taimereid ei müüda siis tekkis küsimus. Kas keegi foorumlastest suudaks ehitada süsteemi mobiiltelefonist nii et kui mina kodust helistan siis metsas olev mobiiltelefon käivitaks 12 v söötja mootori nii kauaks kui ma kutsuda lasen. Olen aru saanud et saab kasutada GSM kontrollereid aga kas vanast mobiiltelefonist sellist asja annab teha, Neid vedeleb mul kodus mitmeid
                  Puu totsas oleva mobla vibra mootorist/taustavalgustusest võtad signaali, juhid sellega vajadusel transistori/optronit/mõnda releed ja see lülitab sul juba mida iganes. Iseasi on sellise lahenduse puhul valekõned.

Comment

Valekõned keelad piiratud sissehelistajate gruppiga, EMT iseteeninduses saab seda teha.
                    Seda nippi kasutatakse palju tõkkepuude avamiseks.

Comment

Kas keegi on midagi sellist varem meisterdanud äkki on pilte skeeme??

Comment

Kunagi sai jahimeestele tehtud selline asjandus, et kui varitsuskohta
                        ilmus keegi, rakendus liikumisandur ja lülitas kokku valimisklahvi kontaktid.
                        Sellepeale helises kellegi mobla ja poistel hakkas kiire.
                        Pregusel juhul aga pakuksin sellise lahenduse: vt.PDF
                        Aegrelee valimisel tuleb jälgida, et selle toitepinge oleks alates 12V.
                        Ka ei oleks sellise aegrelee isetegemine suurem kunst.
                        Kui pikalt see söötja peab töötama?

MOBIILKÄIVITUS.pdf

Comment

Söötja peaks töötam nii kaua kui ma heliseda lasen .

Comment

on kellelgi veel ideid??

Comment

Working...
                            X