Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Samsung Syncmaster 940n Inverter katki?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Samsung Syncmaster 940n Inverter katki?

Tervitust teeksin siis lühidalt ja selgitaksin oma probleemi sisu.

Soetasin siis 2-3 aastat tagasi Samsung Syncmaster 940n 19". Kõik ilus ja hea kui nüüd üleeile hakkas kuvar hallikalt vilkuma, mõtlesin, et juhtme probleem ja liigutasin juhet. Nii kõik ilus korras kuni siis järgmine õhtu läksin magama ja jätsin arvuti tööle aga monitori lülitasin nupust välja, et ei segaks. Hommikul ärkasin üles lülitasin monitori sisse siis monitor näitab pilti 1-2 sekundiks pilti ja siis kaob pilt ära. Monitori tuli näitab, et monitor on sees kuid pilti pole. Niisiis ma proovisin uuesti juhet aga nüüd ei midagi.
    Helistasin sõbrale ja töö küsis, et kas ma valguse käes näen midagi monitorilt ja siis lasin telefoniga ja lambiga kuvari peale valgust ja oligi näha natuke kirja ja pilti. Selline tunne on nagu taustavalgust ei oleks.

Milles on/võib olla probleem?

Mis oleks lahendus? Uus monitor või uus varuosa?

Vs: Samsung Syncmaster 940n Inverter katki?

Esiteks võta monitor lahti ja vaata mis olukorras toitelüüdid on, kui punnis siis vaheta välja.

Comment

aitäh kiire vastuse eest homme esimese asjana vaatan ja postitan

Comment

Uuendus siis järgmine:
        Sain siis jubeda raksakaga selle korpuse lahti ja siis asusin kohe peaplaadi kallale, et jõuda selgusele mis võiks viga olla. Kahjuks ei saanud üldse targemaks.

Käisin siis Tartus Aleksandri 8 tänaval asuvas Audio/Video paranduses.Selgitasin siis tollele klienditeenindajale mis mu probleem on kuigi too ei olnud huvitatud mu jutust ja suundus kohe taha ruumi ja sealt öeldi, et terve see plaat maksab 450 krooni. Ma küsisin kas seda ei saa kohapeal kontrollida, et kas nagu töötab või ei tööta. Sellepeale ei oskand nad midagi ja pakkusid varianti, et viiksin oma monitori sinna ja 400 krooni eest altuuras parandab mul vana jupi ära, et mul pole mõtet uut osta.

Nii sooviks siis teada kas on mõtet osta uus jupp või viia parandusse või kas üldse on asi selles jupis.

Mõned pildid siis.

Lisan pdf. formaadis ka oma monitori lahti võtmisest, et saaksite aru kust ma selle jupi sain kätte.

Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
        viimati muutis kasutaja sylekoer; 27 m 2010, 18:49. Põhjus: pildi suurused ligga rängad

Comment

Kontrolli Q601 või Q801 korrasolekut, enamuse probleeme tuleb sellest, et N kanal küpseb läbi. Halba ei tee ka vahetult enne mosfeti oleva lüüdi vahetus.
          It works better if you plug it in

Comment

Esmalt postitatud ccayser poolt Vaata postitust
            Kontrolli Q601 või Q801 korrasolekut, enamuse probleeme tuleb sellest, et N kanal küpseb läbi. Halba ei tee ka vahetult enne mosfeti oleva lüüdi vahetus.
            Nii ma leidsin siis selle Q601 koha ülesse ja täpselt tolle koha pealt on nagu roostetama hakanud ja pruuni poole poolt on pruunimaks läinud.

Uploaded with ImageShack.us

q601
            viimati muutis kasutaja sylekoer; 28 m 2010, 11:59. Põhjus: pilt ei lae

Comment

Vedeleb garaazis mitu analoogset toidet,loovutan hea meelega mingi sümboolse summa eest ühe. Pole teistega midagi peale hakata kuna näitajad on neil ka vägagi tagasihoidlikud nii,et mujal neid rakendada niikuinii ei anna.

Comment

Okei soldat mul on sellist muidu vaja jah aga palju sa umbes tahaksid ?

Täna käisin Siis ELFA's ja sealt anti mulle selle kiibi skeem aga midagi muud ei osatud aidata. Siis läksin linnapeale ja sattusin puhtjuhuslikult ühe arvutiparandaja juurde kellele ma ei pidanud isegi seda juppi tutvustama vaid ütles kohe, et tegu on monitori seest ja see on Samsungide tüüp viga kuid paraku ei ole see väike kiip katki vaid hoopis üks teine asi see must kõige suurem jupp seal. Nii, et soldat kui saaksid paar pilti klõpsida ja kontakt andmedki mulle kuidagi anda siis saaks võtta ühendust ja edasi arutada.

Comment

Otsin nad välja ja katsun pildid ära teha. Hinna võid ise välja mõelda,mida õigeks pead,minu jaoks on nad niikuinii väärtusetud.

Comment

tee pilti ma mingi arvan 100.- 200.- umbes

Comment

Sellised nad on. Mõlemal on 12V ja 5V otsadel pinge olemas,küllap toimib ka taustvalgus. Eks seda peab proovima enne

Comment

Kuna mul endal on ka monitor äsja läinud katki, ja arvan et selle vahetamine võib tõesti aidata. Kuna kondensaatorite viga ei saa olla, need vahetasin juba välja.
                        Kuid soldat kas sa oled nõus müüma siis sümboolse summa eest ühe maha, mille pildid sa panid

Comment

eks ikka olen,samas pead kindlaks tegema kas ikka toites asi,tihtipeale annab hoopis kontroller saba. 17 tolliseid paneele on mul ka oma 3 tükki kindlasti kapi otsas ootamas,ja üks 15'ne vist ka. K

Comment

Eks ma ikka olen,samas pead enne kindaks tegema et just toites on viga. Tihtipeale annab kontroller hoopis saba. 17'seid paneele on mul ka kapi otsas 3 tükki kindlasti,lisaks üks 15'ne. Huvi korral julgelt teada anda ja ma usun et jõuame kokkuleppele

Comment

No jah mul oleks seda vasakpoolselt pigem vaja sest see parempoolne isegi ei meenuta seda mis mul on. mul on 19'' kuvar aga ma ei tea kas see sobib,

Comment

Working...
                              X