Endal on hädasti tarvis arviuti kõvakettal olevaid magneteid, tuulegeneraatori ehitamiseks.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kus asub koduelektroonika- või arvutilammutus?
Collapse
X
-
madis996Sildid: Puudub
-
Üks koht on ...
ITC Computers OÜ
Juhkentali 11, 10132 Tallinn
tel. +372 6605480
e-mail: itc@itc.ee
... aga neid on veel.
-
madis996
Mul on plaanis suvilasse tuulegeneraator üles panna. Seda mitte sellepärast, et elektrit pole aga nagu rohkem eksperimendina, umbes 100-150W(tiiviku diameeter peaks olema 1-1.5 m )Peamine mure on see , et sobivat generaatorit pole leida. Auto generaator ei sobi sellepärast, et vajab kõrgeid pöördeid ja ülekandega ma jännata ei taha. Generaator peab töötama madalatel pööretel, 80-130 pööret minutis oleks kõige parem. Ühel teemakohasel saidil on näidatud kuidas vahelduvvoolu mootorit muuta generaatoriks , selleks kinnitatakse armatuuri magnetid. Aga nende kuju ja suurus peavad olema sobivad konkreetse mootori jaoks. (http://www.otherpower.com/otherpower...r_convert.html)
Comment
-
Vs: Kus asub koduelektroonika või arvuti lammutus või?
Esmalt postitatud madis996 poolt Vaata postitustEndal on hädasti tarvis arviuti kõvakettal olevaid magneteid, tuulegeneraatori ehitamiseks.
Soovitan pöörduda ikka nende apparaatide lammutusse.Ehk aitavad.Minu käes oli paar kuud tagasi üks selline isend.
Kahjuks on kõik jupid läinud.Aga võimalik,et need ei sobi,olid vähe suuremad kui kõvakettal.
Comment
Comment