Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kas nendest saab teha võimu ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas nendest saab teha võimu ?

mul on yhes vanas ja mittetöötavas autoraadios sellised asjad :

TDA 1522 (kassettmängija peal)
    TDA 1510
    TDA 1579
    TDA 1062
    TDA 1005A
    TDA 1072
    TDA 4200-2
    SAA 1057
    LM3302N

sjuuksed asjandused . kas nendest saab ka midagi veel teha või mitte ?
    ja kui kellelgi on mingeid skeeme , siis olen nende eest tänulik 8)

Soovutan need kivid toksida guuglisse, siis saab rohkem inffi
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

..eee, kui mittetöötavast, siis ei saa vist 100% arvestada et need jupid korras on?

Comment

Üldiselt kipub võimendiks olema see jubin mis on kinnitatud radikale.Ega autoraaidos neid niipalju polegi
        muusika on kuulamiseks

Comment

radikale ? hmm ... kui ma prääga vaatan siis on ainult TDA 1510 kinnaitatud raadio raami kylge . teised pole ....

Comment

vot see ongi lõppvõim.Ja selle läheduses olevad takid/konded.Vaata skeemi ja sae paraja suurusega tükk plaadist välja.Samas võiks ju ka eelvõimu ja tämbriregulaatorid ka ära kasutada.Siis peab mõtlema ja kuskile sisendi tekitama.

Comment

hm..... kui saan kuskilt digika , siis saan panna piltte siia , aga prääga pole mul õrna aimugi et kus kohast lõigata plaadist tykk välja . ja ise ma ei oska eriti midagi selles vallas meisterdada :

Comment

nujaa
                tõmba netist selle kivi datasheet, ja siis juba saad aru mis tükk vaja välja lõigata kuigi kahtlen et seal piisab tüki välja lõikamisest, sa teed endale väga väiksest asjast suurt peavalu :-/
                nujah ja kui on mingi vana autoraadio siis arvat on seda et sealt mingeid võimsusi küll kätte ei saa
                aga noh otsusta ise

Comment

tjah.polegi mõtet tükeldada.VIska lihtsalt kassetikas ja raadio välja ja ongi võim valmis.Äkki mahutad mingi toite ka samasse korpusesse ära.Kui võim liiga võimas pole.Üldiselt tahab ka lahja makk päris palju voolu.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

kõigepealt, mis sul seal vanas ja mittetöötavas raadios ei tööta. äkki on just lõpukas see mis on läbi põlend

Comment

ma lähen homme kohe sellele raadiole testriga kallale 8)
                      ex siis vaatab .. aga raadiost veel niipalju , et sellel on kassetikas yhendatud sis "emaplaadiga" mingi juhtmekimbuga . kas ma võin selle juhtmekimbu licalt niisama seal läbi lõigata ilma et midagi juhtux ?

Comment

Põhimõtteliselt peaksid sa helipea juhtmetest sisendit saama anda
                        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Põhimõtteliselt peaksid sa helipea juhtmetest sisendit saama anda
                          helipea sisend on ju liiga tundlik, kui sinna ikka liininivoo peale paned siis küll sealt kõlaritest mitte midagi ei tule. Ja lisaks ei ole helipea sagedus tunnusjoon sirge, mingitel sagedustel nivoo kõrgem, mingitel sagedustel madalam, seepärast on eelvõimendis ka sageduskorrektsioon mis tavalise signaali korral peaks nagu hakkama moonutama ka sel juhul kui sisendsignaali nõrgendada. Mõtekam oleks ikka anda signaal kohe lõppvõimendi sisendisse, seda pole ju raske üles leida.
                          ...

Comment

novot jah , aga ma pole veel pindel yldse et kogu see värgendus töötab :

ja kas ikka igal raadiol on mingisugunegi kaitse ?
                            ma ei tea selle raadio hingeelust eriti midagi ja kui ma selle sain ta eelmise omaniku käest juba mittetöötavana, siis polnud sellel kyll mittemidagi :

Comment

Working...
                            X