Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Külmkatoodi toiteka parandamine.
Collapse
X
-
Vs: Külmkatoodi toiteka parandamine.
Ei ole eriti aru saada, aga kui seal paremal on kaitse, kontrolli see üle. Kui see korras, kontrolli dioodid üle. ning samuti kas mulle tundub või ongi ülemine konde punnis (kui see konde on...)?
Et siis tester näppu ja katsetama. Kui testrit pole, siis peab naabreid tüütama. Kui kõik muud väiksemad jubinad töökorras, siis on läbi põlenud trafo (see kõige suurem)
Comment
-
ma kardan et see vask mähis seal - trafo? ongi ainus asi mis perse läheb kui poolused segamini ajada (kuulsin mingit vurtsu ka just sealt tulevat) aga ei tea kas kudagi elu sisse ajada talle saab, ma kardan et sellist micro mähist ma küll kuskilt üksikult ei saa. ostsin testeri just ja hakkasin juba katsetama eks näis a krdi segane aparaat, peab manuaali lugema veel hakkama vist
Comment
-
testisin järgi ja transformaator ongi kaput, kas seda on kuskilt võimalik osta/parandada uut sinna mingi 25ka eest või pean laskma poodidel tellida terve uue toiteka.
ps! asi oli oli ostes pooleldi pakendist väljas ja tsekki ka ei antud. peaks lihtsalt oksa laiali ajama, sisse marssima ja räuskama hakkama et kutsuge ülemus, müüte mulle mingit praaki!
see on väike võmalus et ma nii käitun aga igatahes mul on nüüd UV külmkatood pulk, tutikas, üle. kes soovib saab alexandri nelipaki vastu omale
Comment
-
Esmalt postitatud kaamel poolt Vaata postitustühendasin juhtmed valepidi ja miskit kärssas läbi vist, enam õiget pidi põlema ei lähe
Comment
-
Esmalt postitatud vaiko poolt Vaata postitustKontrolli transistore, kui läbi, siis uued asemele. Seejärel kontrolli kaitset. No ja kui lüüt tagurpidi pingest punni läks, võib ka selle vahetada. Rohkem seal midagi minemas pole. Trafo vaevalt...
Comment
Comment