Olen mõelnud hea ja halvaga, aga pole päris välja mõelnud, kuidas asja võimalikult lihtsalt ja töökindlalt teostada.
Joota oskan ja tahtmist on küll, aga tehnilist detaili nuppu jääb väheks.
Igaljuhul: vaja on ehitada sellist kõige lihtsamat alarmi, mis kukuks lõugama, kui avatakse uks.
Algul mõtlesinb viitega, aga see ajaks asja keerulisemaks.
Toide 220V on kättesaadav probleemideta.
saaks luua veel süsteemi, mis juhtme läbi lõikamisel hakjkaks karjuma, kuid see oleks overkill ja usun, et eesmärki täidab edukalt ka lõige lihtsam lahendus.
Kahjuks ma päris täpselt, et ma ei tea, kuidas ukse- ja liikumisandurid töötavad.
Samuti on seni suurimaks pähklik just see ukse taassulgemise teema.
Olen väga tänulik, kui kellelgi on ideed, kuidas seda süsteemi teostada.
Joota oskan ja tahtmist on küll, aga tehnilist detaili nuppu jääb väheks.
Igaljuhul: vaja on ehitada sellist kõige lihtsamat alarmi, mis kukuks lõugama, kui avatakse uks.
Algul mõtlesinb viitega, aga see ajaks asja keerulisemaks.
Toide 220V on kättesaadav probleemideta.
- On ruum, milles on andurid. Näiteks uksel, aknal või liikumise või kõik kolm. Kuna need üksteist ei välista ja saavad koos töötada: üks annab signaali, hakkab karjuma.
- vean juhtme välja toast kuhu kaugemale tuleb vana signa kõlar, mis põrgulärmi teeb.
- juhtme vahepeale, ruumist väljas on salalüliti, mis lülitab alarmi siis vastavalt ootele või välja.
Väljas asendis ukse avamisel ei juhtu midagi
Sees, ukse avamisel hakkab alarm karjuma - Ukse taassulgemisel alarm ei jää vait, seni, kuni pole salalüliti seatud Väljas asendisse.
saaks luua veel süsteemi, mis juhtme läbi lõikamisel hakjkaks karjuma, kuid see oleks overkill ja usun, et eesmärki täidab edukalt ka lõige lihtsam lahendus.
Kahjuks ma päris täpselt, et ma ei tea, kuidas ukse- ja liikumisandurid töötavad.
Samuti on seni suurimaks pähklik just see ukse taassulgemise teema.
Olen väga tänulik, kui kellelgi on ideed, kuidas seda süsteemi teostada.
Comment