Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

valededektor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

valededektor

Nagu pealkirjas õeldud takan ehitada valededektorit. Mingi skeemi ma googleist leitsin aga ma kahtlen kas see ikka töötab. kavatsen selle kyll ehitada ag ikkagi tahaks midagi karmimat ehitada. kui keegi teab mingi pare valededektori skeemi siis anfgu teada.

selle leidsin googleist: http://www.aaroncake.net/circuits/lie.htm
    Info võib olla ELUOHTLIK!

Aga ehita see valmis ja testi seda kellegi peal küsides talt midagi sellist mida sa tead aga tema sulle vastuse valetax. Siis kohe asi selge kas on tõõkorras või mitte. Skeem ise ülimalt lihtne, nii et edu sulle.
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

midagi sarnast
      http://www.hackcanada.com/ice3/wetware/lie...or_circuit.html

Comment

Need detektorid registreerivad vaid higistamist (naha takistuse vähenemist ja mis on igal inimesel individuaalne ning võib olla erinev puhanud ja väsinud inimesel) ja ka pohmelli. Vale registreerimiseks kasutatakse veel pulsi sageduse tõusu, vererõhu tõusu, keha temperatuuri tõusu, reageerimise kiirust jne., mille algnäidud tuleb enne testimist paika panna.

Comment

Kel tahtmist ja viitsimist otsigu üles vene ajakirja Radjoljubitel 2002 mai number,seal on leheküljel 30 valedetektor, mis pidavat häälele reageerima ,skeem ei ole ülemõistuse keerukas, kuid pole lm3905n-i , mis on täppistaimer saada,
          Kas lm3905 võiks asendada ne555 -ga ???

juba üle aasta skeem ootab, et ma ta valmis teeks ;D
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

üks kysimus veel. ma mõtlesin et kuidas olex mõtekas kysimusi esitada kas selliseid millele tuleb vastata jah või ei või pikema vastusega kysimusi?
            Info võib olla ELUOHTLIK!

Comment

üks kysimus veel. ma mõtlesin et kuidas olex mõtekas kysimusi esitada kas selliseid millele tuleb vastata jah või ei või pikema vastusega kysimusi?
              Jah, ei küsimusi, on kindlam, tegelt need indikaatorid näitavad stressi ja hirmu ja muud midagi..
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Jah, ei küsimusi, on kindlam, tegelt need indikaatorid näitavad stressi ja hirmu ja muud midagi..
                ...ning sellest võime järeldada, et raudse närviga inimene laseb kõrge kaarega su detektori peale. Seepärast neid kohtus eriti arvestatava tõendina ei võetagi vist.

Comment

Päris huvitav asjake võibolla kavatsen isegi kokku panna ;D

Comment

Working...
                  X