Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Led kontroller kärssas ära

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Led kontroller kärssas ära

Tere!

Sai siis tähelepanematusest ühendatud LED RGB kontrolleri külge 12V AC adapter, kui tahaks ta DC-d. Igatahes tööle ta enam ei hakka.

Oskab ehk keegi parandada sellist vidinat, sest ma urgitsesin ta lahti ja seal sees on mikroskeemid, millega ei oska edasi enam midagi teha..

Link siis analoogsele vidinale (mul pult teistsugune veidi): http://www.ledlightgrupp.ee/e-pood/d...pult,-12v.html

Aitäh!

Vs: Led kontroller kärssas ära

Kas võtad riski, et jääd ilma vähemalt 75%'st toote hinnast (17EURi oli müügihind ligikaudu?), kui keegi sellele pilgu peale viskab ja mõõdab-taastab (kui võimalik)?
    Või proovid pildimaterjaliga meid varustada ja nokid ise?
    Või ostad uue.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Seda ma ei karda, et mingist väärtusest ilma peaks jääma. Lahti ma ta juba kiskusin ja vaatasin, ega pole nähtavaid märke millegi põlemisest.
      Samuti ei maksnud ma selle eest 17€, panin antud lingi lihtsalt mingiks ettekujutuseks.

Kui on keegi, kes mõistaks seda parandada, siis annaks heameelega katsetamiseks!
      Võin teha pilte kui sellest kasu on, aga hetkel pole seda jubinat käepärast. Päeva jooksul peaks saama tehtud.

[EDIT]:

Lisan siis lubatud pildid (kvaliteet pole just rahuldav, aga pole muud varianti hetkel lihtsalt.. ehk annab mingigi idee sellest jubinast.)

Click image for larger version

Name:	05022011921.jpg
Views:	1
Size:	15,8 KB
ID:	865582Click image for larger version

Name:	05022011919.jpg
Views:	1
Size:	19,7 KB
ID:	865583
      viimati muutis kasutaja presence; 05 m 2011, 21:51.

Comment

Oskaks keegi mõõta/vaadata mis tal läbi võib olla?

Comment

kasutaja w@ldur vihjas seda, et mõõtmise, vaatamise ja remonditöö läheb juba uue samasuguse hinna maksma.

Comment

Working...
          X