Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vaja abi puutetundliku lüliti konstrueerimisel.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vaja abi puutetundliku lüliti konstrueerimisel.

Tere

Proovin nüüd kirjeldada asja, mida kuskil nägin, siiamaani kuskilt ei ole leidnud, aga ilgelt tahaks
    Nimelt sattusin restorani, kus laual oleva valgusti juhtimine toimus puutetundlikult.

Valgusti küljes oli metallist varras. Kui sellest kinni võtsid läks lamp põlema, kui teist korda puudutasid, siis lamp kustus. Ja kui minu mälu ei peta, siis kui näppudega vardast pikemalt kinni hoidsid, oli valgustit võimalik dimmerdada ka.

Kuna ei ole asjatundja, siis arvan, et taoliseks toimimiseks on 2 võimalust, kas varda kaudu soojusjuhtimine, või kehast tuleneva elektrienergia??

Igatahes mul on vaja sisekujundus eesmärkidel sellist lülitit, mis paistaks kui metallist väike ruut ja toimiks puudutamise teel. Põhimõtteliselt dimmerlülitit, dimmeriblokid on valgustiga komplektis.

Kas keegi on kunagi sellist toodet kohanud? Samas olen nõus ka kellegi teadmised mingi raha eest ära ostma, kes suudaks sellise asja juppidest kokku panna.

Ette tänades,

Henk.

Vs: Vaja abi puutetundliku lüliti konstrueerimisel.

Touch sensor

Comment

Kas sellist vidinat oleks võimalik panna nt 3mm roostavabast terasest plaadi alla ja panna toimima nagu dimmer lüliti?

Henk.

Comment

Valgusregulaator sensor- ja distantsjuhtimisega

• Ruumi valgustugevuse reguleerimine
        • Juhitav mistahes TV, video, stereo jne. kaugjuhtimispuldiga või kerge käepuudutusega

Comment

Ehk on abiks sama link, mis kõrvalteemas:

Comment

Working...
          X