Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vs: VU meetri tegemine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tere

Ütlen kohe ära, et elektroonikast ma kuigi palju ei jaga..niisiis oleks vaja kellegi targema nõu ja abi. Nimelt oleks vaja, et keegi aitaks mul või teeks ise LED tuledest VU Meteri. Loomulikult mingi tasu eest. Oluline oleks, et see seadeldis oleks võimalikult õhuke ja kerge, kuna see läheks koti peale. Kas VU Meter´it oleks võimalik ka LED ribadest teha? Või on veel muid võimalusi, et asi elastne oleks ( juhul, kui VU meter ümarale vormile panna)?
    Ise olen Tartu inimene ja oleks ülihea, kui keegi Tartust oleks nõus kokku saama ja veidi nõu ja jõuga aitama

K

Mis see "mingi tasu" võiks olla - saaks mingisuguse ettekujutuse, et kas saab või ei saa.
    Palju LEDe ribas peab olema? Kui suured mõõdud võiks olla kogu moodulil?
    -superradical-

Comment

No tasu sõltub töö mahust
      Ettekujutus on saada midagi taolist http://www.youtube.com/watch?v=PcSijXWTOJ8
      LEDide läbimõõt võiks olla 3-4mm ja moodulil oleks ligikaudu 100 LEDi, mõõtmeid ei oska hetkel öelda (see sõltub koti suurusest).

Comment

150EUR.
        Siis on, millest rääkida.
        Kontaktid leiad alt.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Kas sinna 150 euro sisse läheb ka vajaminevate tervikute raha, või on see ainult töö raha?
          Nii palju veel lisaks, et ilmselt läheb vaja 3-4 sarnast VU meetrit.

Comment

Mõistusepiires täislahendus.
            Julgen väita, et see on alghind. Edasine suhtlus teeb vajadusel omad korrektuurid, kuid karta pole tarvis.

Edasi on mõistlik ehk meilitsi arutada.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

This video shows the Audio Spectrum Analyzer V2.1 with blue LED. Watch as I cycle through 9 display modes. The startup message can be customized or removed. ...

Videos demonstreeritakse vidinat mida saab osta siit. Hinnad alates 66€.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

Väga vahva asi, aga antud juhul ei saaks ma seda kasutada, kuna see liiga paks kotile panekuks..ja LEDide asetus pole ka päris see, mis vaja.
                Aga tänud sellegi poolest

Comment

Tere. Ma nüüd ei tea kas see on väga loll nõuanne aga olemas ju selline asi http://ekvalaiser.ee/?tooted,toode,13,58
                  Sellel seadmel pole küll täpsusega eriti midagi pistmist, kuid helile reageerib täitsa normaalselt. Olen ise proovinud.
                  Teoreetiliselt saab ka dealextremest umbes sama asja ca 11USD'ga ning seal ka olemas ilma särgita ostmis võimalus.
                  Mihkel

Comment

Working...
                  X