Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Valgustus kappi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valgustus kappi

Tere,

oman vene sektsioonikappi, millel on klaasriiulid ja klaasriiulil igasugust huvitavat pudi, mida ma tahaks natuke efektsemalt valgustada kui väga kaugel oleva laelambiga, mille tuhm valgus kohe kuidagi kapisoppidesse ulatuda ei taha. Oleks vaja midagi, mis on võimalikult väike, soovitatavalt 12v ja patarei/alalditoitel, kuna 220v julgus puudub ja vaja oleks võimalikult madala soojuseraldusega lahendust, kuna näidatav kraam on üsna temperatuuritundlik ja ei taha riskida, et kogu asi hõõgpirni valgel lihtsalt ära sulab.

Tahan oma kahe käpaga asja valmis ehitada või siis kasvõi midagi lahedat osta, jyskist suvalise harjakapivalgusti ostmise perspektiiv ei tõmba.Kapp ise on 50x70x35 cm.

Kõik soovitused teretulnud.
    Kui sa ei lisa oma müügikuulutusse tootjat, mudelit, pilte või hinda, siis eeldan, et müüd asja 1€ eest ja tood mulle koju.

Vs: Valgustus kappi

Nn. seinakuubik, adapter mis igal digiboksil, laadijal, ruuteril vms seadmel küljes on. Vastavalt selle võimsusele lahendad asja LED valgustusega. Lihtne, külm ja odavam kui akutoitelt
    + erinevad värvid ja neid saab ka vastavalt takistite või potedega reguleeritavaks keerata.

Comment

Kasutan kapi & riiulite valgustamiseks led riba, toimib 12V pealt, toiteks on pisike seinakuubik, piiravad takistid on juba ribal olemas. Ribast saab lõigata nii pikki juppe kui vaja (iga kolmanda ledi järgi on lõikekoht). Otsing leidis et ka elfas sellised asjad müügis, https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...y=led+strip+DC või siis www.ledproff.ee, ise tellisin ebay'st 5m silikoonkattega riba, 75$ maksis.

Comment

kui väga need ribad jahutust vajavad? kirjelduses on välja toodud, et peab metallile kinnitama, kui neid aga ainult lühikest järgi hoida, ei hakka maha põlema?
        Kui sa ei lisa oma müügikuulutusse tootjat, mudelit, pilte või hinda, siis eeldan, et müüd asja 1€ eest ja tood mulle koju.

Comment

Mul 5m painduvat RGB LED riba. Praegu pool tundi järjest oma programme siin mänginud, soojusest pole märkigi. Kui rulli keerata ja põlema panna, siis küll läheb soojaks, aga mitte kuumaks.

Comment

Minu kogemustel need dioodribad tuliseks ei lähegi. Ma pole neid muidugi pikalt 15V peal hoidnud ka. Metalliistu sisse pandud ribad igatahes panevad ajapikku saba, kui pinge kõrge ja tuulutus vilets. Et kindel olla, siis mina nendele üle 12V ei annaks, pigem kuskil 11...11,5V. Valgusjõu kadu on pisike, aga eluea poolest elam enamus foorumlasi selline lahendus üle.
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
            X