Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

UPSist voolu saamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    UPSist voolu saamine

    Kas olen väga valesti aru saanud, kui väidan, et UPSist aku välja (12V), Auto sigaretisüütajast vool ära võetud aku juhtmetele ja heureka 220V autos olemas. Kui nii siis millised on ohud kui üldse ja kuidas antud monstrumit kasutada, kas töötava autoga või kannateb ka seisva mootoriga auto korral.(kasutusvaldkonnaks läpaka ja kaamera akude laadimine ekstreemolukorras, kus muud voolu pole). ???

    #2
    Said õieti aru küll kuid, veendu et oleks ikka 12V ups mitte 24V. Väike soovitus kui UPS end ca.1min. möödudes välja lülitab siis peaksid väljundisse ca.40W lambi panema.
    See et kas kannatab ka seisva mootoriga tarbida 220V sõltub juba tarbijast. Aga läpaka ja kaamera laadimiseks peaks korras autoakul paariks tunniks jõudu jätkuma küll. Kuid täpsema pildi asjast saad kui järele proovid.
    Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

    Comment


      #3
      Muidugi pole UPSi väljundpinge korralik siinus, vaid mingi jura; ja pikal kasutusel läheb ta korralikult soojaks, ehk lisaradikas vajalik. Ja muidugi vibratsioonikindlus suht nullilähedane.
      Head susserdamist !

      Comment


        #4
        JA veel, osad upsid ei hakka genereerima, kui ei ole 220V omale korraks kylge saanud. Ära kysi miks see nii on, aga olen seda täheldanud APC-Back UPS'iga.

        Comment


          #5
          huvitav oleks teada miks siis APC UPS ist seda voolu lihtsalt kätte ei saa. Ja millisest siis saab???

          Comment


            #6
            Väga huvitav : aga endal täitsa olemas APC Back-UPS 600 ja Powercom KIN-625A mõlemad teevad külmstarti väga edukalt.
            Esimest kasutan igapäevaselt (12V to 220V) ca.100...150W koormusega 6...12H ühtejärge ja pole oluliselt kuumaks läinud pigem läheb trafo soojaks.
            Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

            Comment

            Working...
            X