Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jälle ajavõtu süsteem.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jälle ajavõtu süsteem.

Siin foorumis palju teemasid üleval. Ühtegi pole nagu lõpetatud ? On siis keegi midagi valmis ka saanud? Jagage kogemusi , palun

Vs: Jälle ajavõtu süsteem.

Tänud huvi tundmast! Selline asi ei saa tõenäoliselt mitte kunagi valmis: eri huvisid on palju. On Reuteri projekt ja on minu oma, ehk kirjutad mis on Su huvi? Hiljem saavad moded asja kindlasti ühte punti panna. Lihtsa asja nn. valmissaamine pole probleem.

Comment

Tegemist ratsutamisega. Hobune läbib andurid, teeb oma ringi ära ja läbib kas samad andurid või teised finishis. Praegu lipukestega starti -finishit märku andes ja stopperi nuppu vajutades tuli viimane kord võistlejate vahe 0,03 sekundit ? Inimese rektsiooni kiirus olema vähemalt 0,06 sekundit. Missugune vea protsent ! Kuna ajamõõdu süsteemid on kallid ja rent ka, tekkiski idee ise midagi kokku panna.

Comment

Siin on eelmised liigutused:http://www.elfafoorum.eu/threads/545...eem?highlight=
        Sinu kohapealt on paar küsimust:
        1. Kui pika maapealt see sensor peab võtma? S.t. kui lai on see koridor, kust hobune/ratsanik läbi liigub?
        2. Kui mitu ajavõtukohta?
        3. Kas start on nupust, või reaalsest liigutusest?
        4. On see üks ja ainuke trass?
        5. Mitu võistlejat on?
        6. Millisest (ilmselt hobuse) keha kohalt (s.t. kui kõrgelt) see ajamasin peab käivituma?

Lihtsal viisil on olemasoleva vana nõukakola baasil tehtav, anduriga on ehk puselemist.

Comment

Koridor on nii lai kui rajameister teeb. arvan, et kui laius ette anda saab nii teha ka.
          Ajavõtt on stardis ja finishis.
          ajalugemine käivitub hobuse läbiminekust stardianduritest.Enne teeb ratsanik platsil väikese soojenduse, siis läbib mingi joone ja joonel seisev kohtunik langetab lipu, eemal vajutatakse vastavalt lipule stopperi nuppu.
          Trass on ainuke ja hobune ratsanikuga on üksinda trassil.
          Kõige raskem ongi andurite asetus(hulk?) Mõni hobune on kõrgem, mõni madalam, mõni sirutab pea ette jne..

Comment

Esmalt postitatud COENG poolt Vaata postitust
            Kõige raskem ongi andurite asetus(hulk?) Mõni hobune on kõrgem, mõni madalam, mõni sirutab pea ette jne..
            Kas loeb see, kui minginegi osa ratsust jõuab üle joone või on mingi konkreetne punkt ratsul see, mis määravaks saab?
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Kujutan ette. et koridor peaks olema min. 3m lai. Mul peaks kusagil olema mingid optikatükid. Otsin üles ja katsetan, kas saab 3 meetri pealt tööle. Ilma on 0,5m vabalt saavutatav.

Comment

No on keegi kuskile maale oma katsetustega jõudnud?

Mulle piisaks kõige lihtsamast süsteemist: optilise kiire katkestusega, ühe võistleja ajavõtuks. Lihtne ülesanne kuid ma ei suuda leida mingit taskukohasemat fotoelektrilist sensorit, need mis ma leidsin on mingi 100€ +

Comment

Olemas, võta ühendust . Anduritega pisut tegemist. Teemaalgataja osutus naljavennaks (pehmelt öeldes). Seega anna kontakt, leiame lahenduse.

Comment

Esmalt postitatud typsomaan poolt Vaata postitust
                    need mis ma leidsin on mingi 100€ +
                    Kui kaugelt saad puldiga lülitada sisse TV-d?
                    Seal on mängus IR saatja ja vastuvõtja.
                    Kodeeringut pole vaja, piisab signaali katkemisest.

Comment

Need ajavõtu silmad peaksid vist olema dubleeritud; esiteks topelt vea korral kompenseerimiseks ja teisalt kahekordse vaatega, et välistada näiteks kärbse läbilendu optika eest...
                      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
                      X