Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mailiga juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul tuli 98 peal samuti vilkudes esile ja kogu lugu. Mitte kudagi ei tahtnud aktiivseks minna, ainult pop-up menüüst restorega.
    Moblalt sai meili saata kuidagi nii et paned aadressi ette, siis tühiku ja siis teksti. Kunagi proovisin ka aga kuna vaja ei olnud, ei mäleta enam. Ehk vantsi toitjate lehekülg aitab?
    Pordid kirjutan ka külge aga veidi hiljem.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Proge unustab sulgemisel ja uuestikäivitamisel ära nüüd sisselülitatud väljundid.
      Ja veel käsk <ajad> näitab nagu oleks kõikidele väljunditele seatud sama aeg, mis esimesele väljundile ja käsk <seisund> näitab nagu oleks kõik koormused väljas, kuigi tegelikult ei ole.

Comment

Üks asi veel, mul pole enam taskbari peal Epikendust ja kui proge jääb teiste akende alla peitu ei saa ma teda muudmoodi kätte kui pean kõik ülejäänud aknad alla kokku panema.

Comment

Proovisin seda mobla värki nüüd. Tööle ei saanud, sest tele2 ei lase _ märki saata ja emt saadab < ja > asemel [ ja ] märgi. Äkki saad midagi teha. Ütled programm, et _ ja - märkid võrduvad üksteisega ning < , [ ja > , ] on samad.

Comment

Ning mõtlesin selle mobla asja peale veel ning peaks ikkagi selle mobla värgi ka kungi ära tegema, kuna mul maal näiteks ei ole internetti ja siis ei saa ka seda kasutada, aga kui oleks ühenduses moblaga saaks käske ikka saata.

Comment

Proovisin mobiiliga(Radiolinja) lülitada, toimib
              Võiks olla võimalik määrata näiteks kaks mailiaadressi kust käsklusi vastu võetakse. Muidu kui tahad kasutada mobiili ja maili pead panema settinguesse, et suva mis aadressilt.

Comment

2 aadressi: kas siis 1 või teine või lubada mõlemalt korraga?
                Kas mobla lubas "subject'i" ka saata?
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

... maal näiteks ei ole internetti ja siis ei saa ka seda kasutada, aga kui oleks ühenduses moblaga saaks käske ikka saata.
                  Kas mitte pole nii, et iga mobla progemine käib ise moodi?

Proge koodist - see on tehtud Visual Basic 6.0 ga.

Comment

Ma arvan, et kaks korraga, aga vastuseid st. logisid ja kinnitusi saadaks ainult esimesele aadressile. Moblale pole neid mõtet tagasi saata.
                    Radiolinja võimaldas subjecti ka saata, saatmine kaib selliselt: MAIL email@aadress.ee(subject)text

Comment

No selge. Eks ma üritan miskit välja mõelda.

Comment

to: 13738
                        Ma ei saanud täpselt aru milleks sa seda moblat tahad kasutada kas käskude saatmiseks või vastuvõtmiseks, kui saatmiseka, siis kuidas neid käske ikka veel saata saab kui mitte moobiilifirma vahendusel?

Comment

Ma mõtlesin moblat kasutada nii vastuvõtmiseks kui ka saatmiseks. Saatsin felchile ühe programmi, millega on võimalik äkki mobiiliga vastuvõtmine teha(ilma internetita saaks siis).
                          Tele2 ja EMTl ei ole võimalik ise subjekti saata.

Comment

Felch äkki sa saad uue versiooni koodi üles panna. Praegu sain sealt 2.0.1-5.

Comment

Panin: www.hot.ee/felch/epikendus/epik_kood.zip
                              Arvesta, et seal on veel mõned vead sees!

Comment

Ega ma midagi nagunii progeda ei oska, aga eks ma üritan natuke õppida. Praegu oskan kujundust muuta

Comment

Working...
                                X