A kus source'd asuvad? ??? Tuli isu ühte kohta näppida seal veits :P
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mailiga juhtimine
Collapse
X
-
Jah, olen siin jaganud vaid .exe'sid, vajalikud DLL'id saab Arvutikasutaja avalikust ftp-st.
www.arvutikasutaja.ee -> ftp(parool antakse sealsamas)->kataloog Epikendus 2-> fail epik.zip.
Loe ka faili juhend.doc. DLL'id lähevad windowssystem kataloogi, exe paned, kuhu meeldib.
Ehk hakkab käima!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Tjah. Sättisin parasjagu seda üles kui ilmus kiri "Run-time error ´401´:
Can´t show non-modal form when modal form is displayed"
Kastikese nimi on Epikendus_2
Olin just seadnud üles maili acoundi, ja tegin linnukese mailiga juhtimise kastikesse, kiikasin korraks oma teisi maile ja seal ta oli. Arvuti on läpakas XPHga. Et kas näppisin midagi valesti?
Comment
-
Võib-olla oli liiga palju aknaid lahti või siis hakkas Epikendus just sele hetkel maili tirima. Mõlemad variandid pole küll eriti tõenäolised aga äkki siiski?
Proovi veel, ehk viga ei kordu enam.
Kõik E-pikenduse aknad on tehtud "modal" formidena ehk kui ta ees on siis teisi näppida ei lubata.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ma proovisin aga see ei aita. Pulss nullib nihkergistri sisu küll aga väljundite register jääb muutmata (vt. datasheet). Selleks oleks vaja anda pulss ka registri load otsale. Hakkan varsti asja edasi arendama, sisendite osa koodi on vaja täiustada. Eisalgu lihtsalt loeb neid.
Mida soovitate, mismoodi peaks porge sisendite muutusele reageerima?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Mul on optronid ULN'i ja sümistoride vahel. Otse COM'i panna saab aga see ei pruugi siis igal masinal käia. Mõned läpakad annavad kokkuhoiust +/-12V asemel+/-5V COM porti. Muus osas-saab panna küll. On olemas ka opt. isoleeritud MAX'i puhver aga see maksis idiootlikult palju- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
just Girderi jaoks tegin hotkey'd - klahvid 1...8. Vajutus lülitab vastava relee sisse ja siis jälle välja. Teeks veel mõned kuumad klahvid?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment