Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mailiga juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui täiustusi, parandusi, märkusi jms on , anna teada! Proge ongi Suurele Ringile testimiseks antud.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tere!
      Ma olen üritanud seda programmi veidi proovida(esialgu küll ilma rauata), aga mul kipub ta hanguma millegipärast.
      Arvutil on peal WIN98SE

Teine küsimus oleks see, et kuidas saan ma siduda antud programmi mingi kindla maili accoundiga?

Comment

Kinni jooksmise kohta on raske midagi öelda. Mis tingimustes see juhtub, kohe alguses või lülitamisel, taimeri aja täistiksumisel? Äkki maili kontrollil?

Accountidega on nii, et see tuleb teha Outlook Expressiga. Kui seal on rohkem accounte, peaks ühendamisel tulema ette valikumenüü. See on aga ebasoovitav, sest siis proge jääbki valijat ootama ja automaatika on kadunud. Targem on teha 1 account ja muid meile vaadata muu progega.
        Üritan koodi selle lõigu üle vaadata- ehk tuleb midagi targemat pähe.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esialgne lahendus on see, et Outlook Expressis valida Tools->accounts->mail-> ja jätta ainult e-pikenduse accounti jaoks alles linnuke ruutu "include this account when receiving mail or synchronizing" (vastava accounti juurest properties->general).

Comment

Proovisin ära uue Epikenduse versiooni.
            Infrapuna puldiga juhtimine läbi Girderi toimib küll.

Kuid hangumise probleem on mul ka. Vahest kui
            nuppe klõpsida jookseb kinni.

Comment

Nuppe klõpsida? Kas suvalisi või releede nuppe? Ilmselt avaekraani peal?
              Kas kogu masin paneb pange või ainult see proge?

Comment

Hangumise kohapelt selgus, et ta ei hangu mitte jäädavalt vaid umbes minutiks. Algul arvasin, et meili kontrollimise ajaks, aga kui kella vaadata siis ei klapi.

Mingil põhjusel ei saa ta mull meiliserverisse sisselogimisega hakkama, logis selline text:

12-29-2002; 12:30:48; Mailiseanss algas
                12-29-2002; 12:30:48; Mailiserverisse sisselogimise viga
                12-29-2002; 12:30:48; Mailiserverisse sisselogimise viga
                12-29-2002; 12:30:48; Mailiserverist edukalt välja logitud

kasutusel OutlookExspress6
                Outlook ise tõmbab kirjad ilusti alla.

Ja veel millegipärast lõpetas ta mul logifaili kirjutamise ära!

Comment

Sorry nüüd hakkas jälle logi kirjutama, ma ei tea ainult miks ta vahepeal ei teinud seda.

Comment

Pikenduse soft ei tõmmanud (ei tekkinud outlooki sideakent)? Vaata setingud veelkord üle, vasta igal pool ok ja stardi programm uuesti. Ehk siis.
                    Logi annab välja lülitada (linnuke seadete aknas).

Viga võib anda ka siis kui outlooki proge taustal postkastis sobrab. Minul ei andnud.
                    Vaata ka registrisse, kas seal on kõik vajalik kirjas.

Kui kiire masin on? Proge sahmib kogu aeg registri ja logifaili kallal. Võib massal hinge kinni võtta. Logi avab kul tervelt 3 sekundit! Peaksin selle osa vist ümber mõtlema.
                    Kas side on üle modemi?
                    Kas mingi viirusekaitse on ka aktiivne?

Comment

Lähtekood nüüd ka saadaval:

84990 bytes.
                      VB6.0

Comment

Ja veel: muutsin natuke proget, peaks nüüd logima ka connecti vea PÕHJUSE.
                        www.hot.ee/felch/epikendus/Epikendus201.exe ca 260kB
                        Olen huvitatud logi sellest osast!

Logi lugemine aeglasemal masinal võib tõesti viia mõttele, et pani pange - see osa on vastikult aeglane. Uurin teisi võimalusi.

Comment

uus logi on siin:
                          12-29-2002; 15:21:00; Mailiseanss algas
                          12-29-2002; 15:21:00; Mailiserverisse sisselogimise viga
                          Unspecified Failure has occurred
                          12-29-2002; 15:21:00; Mailiserverisse sisselogimise viga
                          Unspecified Failure has occurred
                          12-29-2002; 15:21:00; Mailiserverist edukalt välja logitud

kas võib ühenduse mittetekkimise põhjuseks olla see, et mul on sama account ka Mozilla meiliprogrammis?

arvuti on P III 450@558MHz.
                          internet adsl kodutöö jagatud RH8.0-ga kahele arvutile.
                          norton antiviirus on aktiivne.

millal see outlooki sideaken peab tekkima, kas siis kui epikenduse proge üritab outlookiga ühendust saada?

Comment

Veel.
                            Outlook mul lahti ei olnud, mozilla oli lahti, browser, mitte meiliklient.

Comment

Nojah, M$ veateated on ikka asjalikud küll
                              Kui Mozillat ei ole lubatud kasutada MAPI-progedest, ei peaks ta vahele segama. Seda tasub kontrollida!

Mul oli ka brauser lahti ja ei seganud küll. Proovisin isegi Expressi lahti teha, ei midagi.

Igaks juhuks tasuks teha uus konto, kasvõi hot'i lihtsalt katsetamise jaoks, siis on selgem.

Ühenduse võtmisel tekib ekraanile piklik aken, kus Outlook näitab et side on ja et laetakse kirju. Ilmselt seda ei teki. Kas mingit muud akent (Mozilla oma) ei tekkinud?
                              Mis on RH 8.0? Äkki tänu jagamisele või ADSL'ile tuleb meilindusse muud parameetrid panna (nojah, kui Express ise sai hakkama, siis vist mitte).

Mul on 1,1Ghz AMD. Logi vaatab tõesti aeglaselt, muu on normaalne.

Comment

>Kui Mozillat ei ole lubatud kasutada MAPI-progedest, ei >peaks ta vahele segama. Seda tasub kontrollida!

Kuidas seda kontrollida?

RH 8.0 > Redhat 8.0

Ühekorra avanes mul Mozilla browser iseenesest. Ma pole selles küll päris kindel äkki ma olin ta siiski ise avanud ja arvuti lihtsalt uinus mõnda aega. Üritan seda uuesti proovida.

Comment

Working...
                                X