Eks sa ise mõtle kuidas parem on, aga minuarvates on väljundi nimetust lihtsam meeles pidada kui seda mitmenda väljundi taga mingi asi ühendatud on.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mailiga juhtimine
Collapse
X
-
See on ilmselt sellest, et käib pidev sehkendamine registri kallal. Aeglasemal masinal võtab operatsioon rohkem aega. Pean asja *.ini faili peale ringi tegema.
Ja too logi aken on kah üsna jama. Muide, kood on üleval. Kes head nippi teab, annab teada!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kui keegi skeemi kokku laob, tehku selline parandus: registri 74HC595 loib 10 (/CLR) üle 10uF lüüdi maha ja üle 2,2k takisti toitesse. Siis peaks toite peale lülitamisel kõik väljundid ära nullima. Praegu jääb suvalisse seisu (kui arvuti veel ei käi).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Programmist on üleval viimane versioon, montaaz on ka. Seda soovituslikku parandust joonistel pole, need 2 juppi võib ka niisama riputada.
Selle skeemi järgi tegin raua valmis ja töötab küll.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Mul oleks järgnev idee Epikendusele.
Kas on võimalik programeerida nii, et Epikendust
saaks panna nö. traybar mode (näit. nagu Girder).
Hide on startup võimalus võiks ka olla.
Programmi käivitudes tekiks väike ikoon tegumiribale.
Nüüd ei pea programmi akent enam avama kuna nuppe
saab lülitada klaviatuurilt. Programmi akna
avad ainult setingute panemiseks.
Comment
-
Hea mõte aga hetkel veel ei oska teha Lehitsen help'i ja kui saab siis kohe! Kui kellelgi hea vihje, annab teada!
Selle sisendite käsutamise nimede järgi teen ka ära...varsti.
Mida arvatakse sisendite kohta: mida tasux teha, mis huvitax? Et teeks seda poolt ka.
Kas proge on tõesti liiga aeglane? Nagu jookseks ajuti kinni? Minu masinal (1GHZ AMD) ei ole jälgitav, seepärast küsingi.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Mõningad probleemid mis mul ilmnesid:
1.Käsk <KOORMUS_nr._SISSE_KOHE> lülitab millegipärast lisaks koormuse sisselülitamisele ka antud väljundi taimeriga juhtimisele(sinine lamp hakkab põlema).Või peabki nii olema?
järgnev käsk <KOORMUS_nr._VALJA_KOHE> lülitab koormuse välja agaväljund jääb taimeriga juhtimisele.
2.Käsk <KOORMUS_nr._KASI> mingil põjusel mul ei toimi.
Ma ei tea kas need probleemid esinevad ainult minul, või on keegi veel neid täheldanud?
Comment
Comment