Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mailiga juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aru ma ei saa miks ta osasid aegasid kustutadan ei lase, sain väljund 1-lt 3 aega kustutatud,neljandat enam ei lasknud?

Miks puuduvad registris mõnedel kirjetel üldse väärtused?
    Ja mida tähendab registris näiteks "Sisseaeg5 "KOHE"" ?

Seda ajutist hangumist mina enam eriti täheldanud polegi. Ainult ei tea miks?

Comment

Muutsin registris kõik sisseaja javäljaaja väärtused käsitsi nullideks, peale seda hakkas proge taimeriga lülitama!
      Aega,seda mis viimati sisestasin kustutada ikka ei saa!

Comment

Mul ka töötab ilusti
        Asi oli selles, et ei olnud kannatust 5 min oodata kuni vaatab, kas käskusi on. Seal võiks olla ka väiksem aeg, näiteks 1 min ja 3 min või veel parem(katsetamiseks on vaja lühemat aega), kui saaks selle ise sisse toksida.

Comment

Aru ma ei saa nüüd sain jälle aja ära kustutada. Ei oska midagi arvata.

Ega see midagi ei sa lugeda, et mul taustal jookseb üks teine VB proge?

Comment

Miks seal seda vaja on? Seal skeemis ju ainult kivid 74HC595 ja ULN2803A.
            Ja mis asjad need K1, K1.1 jne on? Ise arvan, et K1 on relee mähis ja K1.1 on see lülituse osa, aga küsin, igaks juhuks üle. Ja kas need ringi sees asjad on pistikud?

Comment

Nii, vahepeal oli tegemist...
              Laadige uus versioon, samalt aadressilt. See kontrollib meili, nagu muidu aga avaekraani ümbriku pildile klikkides teeb seda KOHE.
              Lisaks läheb peale minimiseerimist systraysse ikooniks.

Kinnijooksmisest  - raske öelda, proovi too teine VB proge ajutiselt ära keelata. Lisaks kustuta registrist käsitsi kõik ajad, vahepeal oli jah selline viga, et kirjutas käsu KOHE peale selle sõna ka registrisse. Nüüd minul enam nii ei tee (see tänahommikune versioon juba).

K1..8 on releed, nende kontaktid on K1.1...k1.8. Releede asemele panin ise sümistorid.

Need rõngad on lihtsalt koormuse pesa (nagu pistikupesa) sümbolid.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Millist aega ei saa kustutada?
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kõiki aegu saab kasutada.
                  Nüüd sellised väiksemad vead:
                  1) Kaks korda systrays oleva ikooni peal klõpsutades ei tule lahti, peab panema parema klõpsu ja restore(Mugavus)
                  2) Paned programmi käima siis on rohelised tulukesed teist värvi, kui peale korra tööle panemist ja välja lülitamist.
                  3) Kui panen väljundile nime, näiteks radikas siis mailiga võiks olla käsk <radikas_kohe_sisse> Muidu ei ole eriti sellest nime panemisest abi, kui oled ära ja ei tule meelde, mis number nüüd see radikas ikka oli.
                  4) Skeemi ei ole üleni näha kui on 800X600. Ilmselt siis ammugi mitte 640X480. Võiks saada allapoole ja kõrvale minna. Mingid nooled seal all on kahele poole, aga neist ei ole abi.
                  Mul veel selline probleem, et kinnituse saatmiseks küsib Outlook nõusolekut(Kas tahan saata), aga kui ära olen ja vaja on saada kinnitust siis ei tulegi seda ju mailile kuna siin arvutil ootab kinnitust. Kuskilt tuleb ilmselt linnuke ära võtta, aga ma ei leidnud sellist kohta :-/

Comment

Kõiki aegu saab kasutada.
                    Nüüd sellised väiksemad vead:
                    1) Kaks korda systrays oleva ikooni peal klõpsutades ei tule lahti, peab panema parema klõpsu ja restore(Mugavus)
                    2) Paned programmi käima siis on rohelised tulukesed teist värvi, kui peale korra tööle panemist ja välja lülitamist.
                    Tegemisel!

3) Kui panen väljundile nime, näiteks radikas siis mailiga võiks olla käsk <radikas_kohe_sisse> Muidu ei ole eriti sellest nime panemisest abi, kui oled ära ja ei tule meelde, mis number nüüd see radikas ikka oli.
                    See on keerukam aga proovin teha. Kuidas oleks kui võtmesõna KOORMUS jääks aga sinna taha saaks ka nime kirjutada?
                    Muide, unustasin öelda, KOORMUS_0 tähendab KÕIK väljundid! Kehtib käskudele SISSE/VÄLJA_KOHE.

4) Skeemi ei ole üleni näha kui on 800X600. Ilmselt siis ammugi mitte 640X480. Võiks saada allapoole ja kõrvale minna. Mingid nooled seal all on kahele poole, aga neist ei ole abi.
                    Seda olen ka mõelnud aga hetkel lahendust ei tea. Pagana Picturebox ei luba scrollida

Mul veel selline probleem, et kinnituse saatmiseks küsib Outlook nõusolekut
                    Kontrolli saab Outlookis maha nii: Options->Security-> linnuke ära ruudust „warn me when other applications try to send mail as me“.

Comment

Ah jaa, 1 klikk systray ikoonil taastab pildi!

Comment

Selle Outlooki värgi leidsin just ise ka.Tänud
                        Hiljem võiks moblaga ka juhtida saada, aga sellega tuleb sul ilmselt rohkem tegemist.
                        Tekkis ka veel üks mõte, et seda võiks saada kontrollida häälega. On selline programm nagu Realize Voice, millega saab windoosat väga edukalt juhtida. Uuemal verisoonil saab macrosid teha. Usun, et väga raske seda teha ei ole. Otsin selle koha üle, kust selle sain.

Comment

Ah jaa, 1 klikk systray ikoonil taastab pildi!
                          Minul ei taasta :-/ Tuleb aint kui paned Restore.

Comment

Nagu näha teistel vist proge töötab ilusti, minul igljuhul mitte.Ja mul ajud juba krussis ka , midagi enam aru ei saa sellest.
                            taimeriga juhitav on ainult esimene väljund, see ka ainult siis kui linnuke panna "iga päev" ette. Ja see esimene väljund lülitab mul ka peale enda sisse kõik teised väljundid, mis on taimerijuhtimisele pandud.

Teise VB proge panin kinni ei aidanud midagi!
                            Kustutada ei saa suvalistel hetkedel täiesti suvalist aega!(vähemalt mina pole mingit seost leidnud)

Comment

Klikk vasakuga ei taasta? Ilmselt siis XP ise paneb miskit juurde. Peab proget täiendama.
                              Moblaga juhtimine on tore aga SIM kaart maksab :-/ GSM modem samuti (2000+ raha). Moblalt saab messi ka saata!

Häälega? Üle telefoni siis?

Comment

Marec: mis op.süsteem sul on, kuulsin, et NT all pidi kõik hoopis teist moodi käima ja olema rohkem kaitstud ka.
                                Aegu kustutad programmist või käsitsi registrist?

Comment

Working...
                                X