Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kuule, sa oled geenius...!!! Äkki ongi !
Mul on Maarjamaa (Estonian, kõikjal, kuhu andis panna). Mismoodi sinul on?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
"iga päev "lülitab mul ainult esimest väljundit! Ja see veab endaga kaasa ka kõik teised väljundid mis on taimeri juhtimisele pandud.
Peale selle avastasin, et kui teen registri epikenduse kirjetest täitsa puhtaks ja siis panen näiteks väljundile nr.7 mingi lõlitusaja sisse. Siis muutub millegipärast kiri väljund 1, väljund 7-ks.(programmi põhiaknas)
Short date on: 10-01-2003. Proovime selle koodijupiga: www.hot.ee/felch/epikendus/Project1.exe
annab kella ja kuupäeva (21:52:00 10-01-2003, viimane rida annab: str$(date) ehk 10.01.2003.
Mis välja tuleb?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Siis on short date sätitud kuidagi 2-kohalise aastanumbri peale. Üritan kohandada....homme.
Oled sa muidu Tallinnas, saaks su masinal VB-d ja koodi jooksutada, siis saab selgemaks. Tundub, et sama viga on ka 13738-l. Täitsa huvitama hakkab juba, mis värk ikkagi on.
Ma olen ka nüüd igat pidi proovind, aga ei ole tööle saand.
Kas teil ei löö errorit ette kui seadetest valite mõne väljundi 2-8 ja seal vajutate risti?
Arvuti on Raplas, Tööpäeviti olen Tallinnas, aga sellest on vist vähe abi.
Veel infot: Proovisin praegu epikendust v.2.0.2-2. Sellel lülitub esimene väljund ka ilma "iga päeva" linnukeseta.
Ma ei tea kas sellest mingit abi on?
to: 13738
Mul lööb küll sama errori ette kui üritan kustutada näiteks 5. väljundi aega, ma kirjeldasin sama viga juba kunagi varem. polnud Praegu lihtsalt üritanud aegasi kustutada!
selline tähelepanek: peale väljundi aja määramist muutub registris selle initsialiseeritud üheks. Natuke segane.
Enne väljundi aja määramist
Initsialiseeritud5 "5"
Peale aja määramist
Initsialiseeritud5 "1"
Vast on midagi sellest kasu.
Imelik, et esimene väljund töötab
Teistel peab olema midagi puudu, mis taksitab või hoopis üle. Ajad ei saa ka valed olla kuna esimene töötab. Väga imelik.
Selline asi on, et kui epikendusele toide peale
lülitada rakenduvad kõik 8 releed. Arvuti ei ole veel sisse
lülitatud. Kui nüüd arvuti sisse lülitada ennistuvad
kõik releed. Panin 10uF konde ja 2,2K takisti vahele
nagu uuel skeemil näha,ikka sama jama. Kas seda asja
saaks parandada. Mind just häirib see,et kui toite
peale lülitan, siis kõik 8 tarbijat hakkavad tööle.
RCK'le (pin 12) tuleb sarnane lülitus panna aga läbi dioodide, et ei segaks sidet. Ma ei saa hetkel eksperimenteerida, asi ise on välja laenatud.
Sorry nende vigade pärast proges, pointerid olid ikka täiesti pudru ja kapsad küll. Uppisin uue variandi (ver. 2.0.1 -5 www.hot.ee/felch/epikendus/Epikendus201.exe ) ja see töötas. Proovisin nii, et panin käsitsi ajad väljunditele 1,2 ja 8, kõik 10 aega: käis. Siis kustutasin programmi vahenditega ära ja saatsin ajad meili teel - töötas samuti. Ehk teil ka!
Põhimõtteliselt ei peaks enam vahet olema kas on short date või ei ole.
Lisaks koristasin systray ikooni ära kui proge aken lahti on. Mul see ka käib , kuidas teistel?
Comment