Sorry, minu viga: Ühe AND'i asemel oli ekslikult OR. Proovisin käsuga AJAD ja SEISUND, seal ei tulnud välja. Nüüd timeri aja lisamine töötab. Parandus üleval!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mailiga juhtimine
Collapse
X
-
Mul ei tööta ka maililt käskude saatmine, logis kirjas järgmineÖ
01-15-2003; 21:39:24; Mailiseanss algas
01-15-2003; 21:39:27; Saadeti käsk: KOORMUS_6_SISSE_21:40:00_15.01.2003
01-15-2003; 21:39:27; Su sõnad on hämarik -> KOORMUS_6_SISSE_21:40:00_15.01.2003
01-15-2003; 21:39:27; Mailiserverist edukalt välja logitud
---------------------
---------------------
Vihjab vist, et ma olen käsud valesti esitanud, või mis?
Käsud ise sellised:
<KOORMUS_6_SISSE_16:47:00_11.01.2003>
<KOORMUS_6_VALJA_20:48:00_11.01.2003>
Ja veel kui panin 1. väljundile käsitsi lülitumise aegasid sisse, ütles proge mulle, et olen sisestanud liiga pika väljundi nimetuse kuigi ma polnud seda üldse muutnud.
Nüüd saatis mulle ka maili:
Imelik käsk: KOORMUS_1_SISSE_21:25:00_15.01.2003
kuigi käsutäitmise kinnitus polnud lubatud.
Comment
-
Nimedele panin piirangu peale - 12 sümbolit. Teeb kõik nimed selliseks, kui lühem, äsab tuhikuid juurde. Seda läheb hiljem vaja.
Kas praegune versioon ei reageeri taimeri aja lisamisele õigesti? Proovisin just ja töötas. Tõmba uuendus, tegin selle ca 10 mintsi tagasi (ver. nr. jäi samaks).
See hämariku jutt...noh, nali lihtsalt, viitab veale süntaksis.
Kas su aja formaat on tõesti kuu-päev-aasta?!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Mul esineb aegajalt veel selline asi, et peale seadetes midagi muutmist ja vajutamist seal "sobib" ei hakka proge mailikäske enam vastu võtma. Et ta hakkaks neid jälle vastu võtma peab vajutama "Seaded" ja siis "Unusta " peale seda toimib jälle ilusti. See probleem on esinenud alates algsest versioonist.
Comment
-
...peale seadetes midagi muutmist ja vajutamist seal "sobib" ei hakka proge mailikäske enam vastu võtma.
..
Uurin asja aga kiiret lahendust ei riski küll lubada. Ei teagi, kust otsast otsima hakata
Kas käsitsi siise/välja lülitamine ei tundu aeglasevõitu (sahmerdab jälle registris ja süsteemi vahenditega seda teha on hirmus pikaldane)?
Kuidas 3. ja 4. port funkavad (ise ei saanud testida)?
Mida veel teha tasuks?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
See hämariku jutt...noh, nali lihtsalt, viitab veale süntaksis.
Kas su aja formaat on tõesti kuu-päev-aasta?!
Ja siis veel see probleem endiselt, et kui proge aken lahti ja teised aknad peale kogunevad ei saa ma teda sealt alt kuidagi kätte, kuna Epikendust taskbaril lihtsalt enam pole?
Comment
-
Kas aja formaat ei pea olema ikka päev-kuu-aasta?
Ja siis veel see probleem endiselt, et kui proge aken lahti ja teised aknad peale kogunevad ei saa ma teda sealt alt kuidagi kätte, kuna Epikendust taskbaril lihtsalt enam pole?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Eks ta võib nii ka olla nagu praegu on. Ma võin eksida, aga mingi kolm versiooni tagasi oli see probleem olematu, st. toimis ilusti- kui aken oli minimeerimata siis oli ta taskbaril, kui minimeeritud siis systrys ???- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment