Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mailiga juhtimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sorry, minu viga: Ühe AND'i asemel oli ekslikult OR. Proovisin käsuga AJAD ja SEISUND, seal ei tulnud välja. Nüüd timeri aja lisamine töötab. Parandus üleval!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul ei tööta ka maililt käskude saatmine, logis kirjas järgmineÖ
      01-15-2003; 21:39:24; Mailiseanss algas
      01-15-2003; 21:39:27; Saadeti käsk: KOORMUS_6_SISSE_21:40:00_15.01.2003
      01-15-2003; 21:39:27; Su sõnad on hämarik -> KOORMUS_6_SISSE_21:40:00_15.01.2003
      01-15-2003; 21:39:27; Mailiserverist edukalt välja logitud
      ---------------------
      ---------------------
      Vihjab vist, et ma olen käsud valesti esitanud, või mis?
      Käsud ise sellised:
      <KOORMUS_6_SISSE_16:47:00_11.01.2003>
      <KOORMUS_6_VALJA_20:48:00_11.01.2003>

Ja veel kui panin 1. väljundile käsitsi lülitumise aegasid sisse, ütles proge mulle, et olen sisestanud liiga pika väljundi nimetuse kuigi ma polnud seda üldse muutnud.

Nüüd saatis mulle ka maili:
      Imelik käsk: KOORMUS_1_SISSE_21:25:00_15.01.2003
      kuigi käsutäitmise kinnitus polnud lubatud.

Comment

Jah see nimenuutmisel on selline asi, et paneb ise sinna nime lõppu veel tühikuid.
        Minul kustutab üldse kirja kohe ära.

Comment

Nimedele panin piirangu peale - 12 sümbolit. Teeb kõik nimed selliseks, kui lühem, äsab tuhikuid juurde. Seda läheb hiljem vaja.
          Kas praegune versioon ei reageeri taimeri aja lisamisele õigesti? Proovisin just ja töötas. Tõmba uuendus, tegin selle ca 10 mintsi tagasi (ver. nr. jäi samaks).
          See hämariku jutt...noh, nali lihtsalt, viitab veale süntaksis.
          Kas su aja formaat on tõesti kuu-päev-aasta?!
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul esineb aegajalt veel selline asi, et peale seadetes midagi muutmist ja vajutamist seal "sobib" ei hakka proge mailikäske enam vastu võtma. Et ta hakkaks neid jälle vastu võtma peab vajutama "Seaded" ja siis "Unusta " peale seda toimib jälle ilusti. See probleem on esinenud alates algsest versioonist.

Comment

Sorry! Viimane versioon toimib, ma mõtlen aja lisamine mailiga, kirjutasin sõnumit liiga kaua :-[

Comment

...peale seadetes midagi muutmist ja vajutamist seal "sobib" ei hakka proge mailikäske enam vastu võtma.
                ..
                Sea märkasin ka aga vaid 1 korral. Panin Billi süüks
                Uurin asja aga kiiret lahendust ei riski küll lubada. Ei teagi, kust otsast otsima hakata
                Kas käsitsi siise/välja lülitamine ei tundu aeglasevõitu (sahmerdab jälle registris ja süsteemi vahenditega seda teha on hirmus pikaldane)?
                Kuidas 3. ja 4. port funkavad (ise ei saanud testida)?
                Mida veel teha tasuks?

Comment

See hämariku jutt...noh, nali lihtsalt, viitab veale süntaksis.
                  Kas su aja formaat on tõesti kuu-päev-aasta?!
                  Kas aja formaat ei pea olema ikka päev-kuu-aasta?

Ja siis veel see probleem endiselt, et kui proge aken lahti ja teised aknad peale kogunevad ei saa ma teda sealt alt kuidagi kätte, kuna Epikendust taskbaril lihtsalt enam pole?

Comment

Kas aja formaat ei pea olema ikka päev-kuu-aasta?
                    Peab küll, teiste formaatidega pole proovinud, sest ei sihtinud rahvusvahelisele areenile Sa andsid logi fragmendi, kus oli nagu vastupidi!? Tegelikult peaks proovima, kuidas proge USA formaati seedib, teen seda millalgi.
                    Ja siis veel see probleem endiselt, et kui proge aken lahti ja teised aknad peale kogunevad ei saa ma teda sealt alt kuidagi kätte, kuna Epikendust taskbaril lihtsalt enam pole?
                    Jah, seda ma ei muutnud. Kui klikid ikoonile systrays, tekib pop-up menüü, kust saad restore teha. Või mis selle asjaga on?

Comment

Ma ei tea kuidas see formaat sellseks sai? ???
                      Üritan uurida!

Kui ma ei ole akent ära minimeerinud siis systrys pole seda ikooni kus klikki teha

Comment

Mnjah, systray ikoon ja taskbari asi nagu ei seedi teineteist. Kumb vajalikum on?

Comment

Vaatasin järgi regional settingutes on õige ajaformaat, miks ta logi kuupäevad selliselt annab ei tea. Sellest ei sõltu töötamine, mul logis ajad koguaeg sellised.

Comment

Eks ta võib nii ka olla nagu praegu on. Ma võin eksida, aga mingi kolm versiooni tagasi oli see probleem olematu, st. toimis ilusti- kui aken oli minimeerimata siis oli ta taskbaril, kui minimeeritud siis systrys ???

Comment

Uurin seda väheke veel.

Comment

Eks ta võib nii ka olla nagu praegu on. Ma võin eksida, aga mingi kolm versiooni tagasi oli see probleem olematu, st. toimis ilusti- kui aken oli minimeerimata siis oli ta taskbaril, kui minimeeritud siis systrys ???
                                Kas mõtled sedaviisi, nagu nüüd on (uuendus)?

Comment

Working...
                                X